Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100%men

Czy wągry WAM dziewczyny przeszkadzają?

Polecane posty

Gość 100%men

Mam 18 lat. Jestem facetem. I wstydzę się rozmawiać blisko, twarz w twarz z dziewczyną bo non-stop myślę, że np: mnie nie słucha tylko w myślach śmieje się z moich wągrów na nosie. CZY WY DZIEWCZYNY ZWRACACIE UWAGĘ NA WĄGRY U CHŁOPAKÓW? CZY CHCIAŁYBYŚCIE Z TAKIM BYĆ?

Gość ojej11111
cześć moim zdaniem najważniejszy jest środek a nie opakowanie jeśli jej przeszkadzają tzn. że nie jest cb warta i tyle ale to tylko moje skromne zdanie

Gość 100%men
Ale niestety dzis większość dziewczyn to typ dziewczyn imprezowiczek, które na to patrzą ;/

Gość ojej1111
to się opłaca z takimi zadawać twoim zdaniem ?

Gość Pejek
A ja zwracam na to uwage - tzn to normalne chyba ze wiekszosc ludzi ma troche te pory na nosie zabrudzone, ale mialam kolege w ogolniaku ktory mial takie ciemne czarne bardzo ze nie moglam na niego patrzec i wynikalo to ewidentnie z braku higieny. Jak wiec je bardzo widac to mysle warto twarz oczyscic, a Ty jakie masz?

Gość tak mi przeszkadzają wągry
ponieważ to nie jest coś co jest przypisane do dane osoby. Wągrów można się pozbywać, wiadomo to syzyfowa praca, ale chyba na tym polega higiena osobista. To ze się umyjesz, nie znaczy że już zawsze będziesz czysty. Tak samo jest z wągrami, wyciskasz, pilingujesz nos, nakładasz maseczkę, krem matujący albo jakiś z kwasami itepe

Gość Terareraututu
nie przejmuj się, ja w ogole na to nie zwracam uwagi.. nei jestem imprezowiczką.. .takie tylko patrza na wyglad.. moim zdaneim liczy sie wlasnie jaki ktos jest wewnetrznie a 2 sprawa to wyglad, i kochac kocha się za charakter za jego dobro a nie za to czy ma wągry czy też nie. bo uroda przemija i nie nalezy sie tym kierowac w wyborze 2 polowki. takze glowa do gory i nie mysl o tym. badz pewniejszy siebie a na pewno bedzie lepiej i inni tez to dostrzegą. a jesli chcesz je usunac to po prostu kup sobie specjalne płatki w aptece czy gdzieś i smaryj je albo używaj toników do twarzy oczyszczających i będzie na pewno jakiś efekt.

Gość piekorz
to nie uroda tylko higena !

Gość gość
Ja też mam wągry na nosie. Bardzo mi to przeszkadza bo poprostu boje sie reakcj dziewczyny ? Ale bardzo pomogły mi wasze odpowiedzi że nie to jest najważnijsze.

Gość gość
kupcie sobie triacneal firmy avene po tygodniu zapomnicie o wągrach Faceci maja się lepiej gdyz nie stosują fluidów podkladów i innych kosmetyków które przyczyniaja sie do powstania zaskórników -także po tygodniu koniec z wągrami krem kosztuje ok 40 zł