Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greenberg

mąż chce fotografować mnie w ciąży a ja się sobie nie podobam

Polecane posty

Gość greenberg

nie chcę żadnych zdjęć w ciąży, bo się sobie nie podobam, nie czuję się atrakcyjna a mój mąż się upiera, że powinniśmy mieć takie pamiątki. Mamy inne pamiątki...zdjęcia Naszego Dzidziusia z usg a za chwilę pojawi się na świecie- to będzie pamiątka na całe życie:-) czy to jest dziwne, że nie chcę zdjęć, bo wyglądam jak balon, słoń tudzież inny wieloryb? co o tym myślicie?

Gość wiesz co wiekszosc kobiet
mysli jak Ty, moja rada ładnie się pomaluj, zaloz cos seksownego i zobaczysz ze bedziesz wygladac fajnie. Super ze mąż chce Ciebie fotografowac co oznacza ze on ma inne zdanie niz Ty. Daj sobie zrobic kilka fotek bo potem bedziesz zalowac,a zobaczysz ze jesli nie teraz to po jakims czasie stwierdzisz ze jednak bylo warto :)

Gość dksjhdoljd
Ja myślę że mąż powinien uszanować twoją decyzję (w końcu to twoje ciało i ty decydujesz czy chcesz ten wygląd uwiecznić). Ja mam filmiki nkręcowne aparatem fotograficznym i pomimo że jestem już pół roku po porodzie to jak przeglądam je i widze ten brzuch to mi się słabo robi i cieszę się że już go nie dźwigam:D. Pamiątka to to na pewno jakaś jest. Nie wiem , jeżeli nie masz jakichś potwornych oporów to umaluj się i ubierz jakoś fajnie i zróbcie takie fantazyjne śmieszne zdjęcia typu że tylko twój brzuszek z profila albo jeszcze jakieś inne zabawne pozy , to nie muszą być tradycyjne zdjęcia gdzie stoisz przed obiektywem od stóp do głów i mąż robi cię w całości. Poeksperymentujcie trochę , poróbcie tych zjdęc a ty wybierzesz takie na których podobasz się sobie najlepiej.

Gość izia87
cos Ty bardzo fajna pamiątka ja mam zdęcia z 8 miesiaca nagie bo to było po sexie robione i bardzo ładnie wygladają,nie wyglądają tak wulgarnie tylko sama natura,mam tez w ubraniu oczywiście idz wymaluj się zrób sobie włoski przed lusterkiem pocwicz mimike pozycje i już,jak chce Ci robic to znaczy ze mu sie podobasz:)

no ja tez mialam taki stosunek jak ty, a jak juz dojrzalam do tego zeby sobie zrobic zdjecie brzuszka to niestety juz nie zdazylam bo sie zoska pospieszyla i teraz zaluje bardzo, ze wczesniej nie dalam sobie zdjec robic. takze skus sie zawsze mozesz usunac zdjeca albo nikomu nie pokazywac przeciez. bedzie to tylko wasza pamiatka. mysle ze warto

Gość greenberg
wiesz...tylko to nie jest kwestia makijażu, maluję się codziennie za 3 tygodnie mam rodzić, jestem spuchnięta i nie w głowie mi jakieś fotografie poza tym z pierwszej ciąży nie mam żadnych zdjęć i jakoś nie żałuję przecież po porodzie będzie tysiące super zdjęć nie jest to jakiś mega problem, tylko zastanawiam się, czy kobiety w ciąży też czują się mało atrakcyjne i nie mają ochoty na sesje zdjęciowe...

Gość vvacia
Wiesz co, ja mialam podobne nastawienie jak ty, koniec koncow mam jedno jedyne zdjecie, na ktorym widac moj brzuch i to tak nieza dobrze - i bardzo zaluje. Jakbym mogla cofnac czas, to bym robila zdjecia, co tydzien, zeby np. moc porownac w kolejnej ciazy, zeby sobie przypominac. Nago, w ubraniu, w kazdym wydaniu. Co ci szkodzi - jak nie chcesz, to nie musisz ogladac tych zdjec. A one gdzies tam beda i jak juz zmieniasz zdanie, to bedziesz je miala. Popros, zeby nie wywolywal ani nikomu nie pokazywal, ale j ci nprawde goraco polecam

Gość ajcykirdek
ja też się sobie nie podobalam-jakies zmiany na buzi. Ale ominęła mnie opuchlizna-nogi i ręce normalne, buzia również.I mąz chętnie robił zdjęcia z brzuchem i kręcił filmy.fajna pamiątka ale jeśli nie chcesz to nie rób

miałam podobne nastawienie i niestety teraz żadnej pamiątki z ciąży, a szkoda

Gość bardzo dobrze Cie rozumiem
nie wiem po co mi jakies "pamiatki" z tego koszmarnego okresu ? gapic sie na wieeelki brzuch, pouchnięte nogi? masakra jakas :O wystarczy mi widok córci:) a do tamtego okrsu nie chce wracac :O

Gość greenberg
myślałam, że sobie coś uroiłam, ale widzę, że niektóre z Was też nie mają na to ochoty i chyba nic w tym dziwnego dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam

Trzeba bylo zrobic zdjecia wczesniej, a nie w 9 miesiacu. Ja mam kilka fajnych z 5 i 7 miesiaca. Brzuszek jeszcze zgrabny. Na pamiatke. Mialam tez 2 z 9 miesiaca, spuchnieta, wielka, przyznam, ze byly paskudne. Wyrzucilam i tyle.

Gość moja córcia urodziła się z
a ja to bym się ciągle fotografowała z brzuszkiem, więc może rzeczywiście zrób makijaż ubierz sięfajnie i zobacz że ciąża jest piękna:)

powiem Ci jedno autorko a Ty zrobisz jak zechcesz. jeśli nie chcesz zdjęć, których pokazanie ich komuś mogłoby sprawić Ci przykrość, wstyd- nie rób tego. Uwierz mi w życiu różnie bywa i kiedyś każde zdjęcie może dostać się w niepowołane ręce- przykłądów moge mnożyc mnóstwo. U nas w rodzinie ostatnio w wypadku zginęło małżeństwo i jak rodzina zajmowała się porządkowaniem rzeczy znalazła erotyczne zdjęcia, mimo sytuacji był jakis niesmak, kolejny przykład kradziez z włamaniem w domu- uwierz mi że są ludzi ektórzy potrafią szantażować innych i żądać kasy za niepokazywanie ich w necie- zastanów się dwa razy. to tylko moja rada.