Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aja a ja

Boje sie bo nie znam terminu porodu

Polecane posty

Gość aja a ja

witam wg usg mam rodzic 18.08 a wg OM 24.08 jednak z OM cos pokrecilam i sie na ttym nie opieram od 15.08 moja mama i maz maja urlopy czy zdarze urodzic w ich wolne? zebym pozniej nie zostala sama a wszyscy w pracy bede miec planowane cc bo mam problemy zdrowotne pomozcie cos:) macie doswiadczenie:)

Gość nikt Ci nie powie kiedy
urodzisz :) Natomiast zdaje sie,ze po cc bedzie mogla poprosic o L4 dla meza na opieke (2 tygodnie), wiec nie zostaniesz sama. Powodzenia!

no jak bd rodzić to na pewno to poczujesz ;)) możesz znać termin porodu a może być tak e urodzisz i tak później lub wcześniej

Gość aja a ja
kurde tak liczylam ze kolo 15 juz sie moze zaczac moja pierwsza ciaza jestem zielona w temacie:O a lekarz robi cc jak chyba sa skurcze i odejda wody czy jak to jest??

Gość zapytaj lekarza w niektorych
szpitalach mozna sie umowic na planowe na konkretny dzien.

Jeżeli planowane cc to umawiasz się w szpitalu na dany dzień,tak jest w większości szpitali przy planowym cesarskim cięciu ,idź do swojego lekarza i porozmawiaj powinien dać skierowanie na stawienie się do szpitala .

Gość mamama26
ja na cc umówiłam się w 38 tc - dostałam datę i godzinę - więc jak powiesz ze chcesz po 15stym a dzisius wg usg bedzie już donoszony to ci zrobią tak -aaa po porodzie mąż dostaje 14 dni l4 opieki nad tobą i dzieckiem - mój dostał od mojego gina także jest w domu - chyba ze nie chce