Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralitralalalala

kawal - nie rozumiem go, ktoś mi wyjasni o co w nim chodzi?

Polecane posty

Gość tralitralalalala

W przedziale pociągu siedzi mężczyzna i kobieta. Facet je krewetki. Odgryza im głowy i wypluwa przez okno. Kobieta zniesmaczona: - Czy mógłby pan przestać! Sposób w jaki pan je, to obrzydliwe! Facet bez słowa dokańcza jedzenie, po czym ucina sobie drzemkę. Kobieta w tym czasie wyciąga robótkę. Po jakimś czasie rozbudzony mężczyzna mówi: - Mogłaby pani przestać stukać tymi cholernymi drutami?! Ponieważ kobieta kontynuuje, ten wstaje i wyrzuca robótkę przez okno. Wkurzona babka ciągnie za hamulec bezpieczeństwa. - Ha, ha, ha - śmieje się facet - dostaniesz za to przynajmniej dwie stówy kary! - A ty 6 lat jak przyjdzie policja, wysłucha mojej historii i powącha twoje palce.

Gość doodewfdw
Buhahah! Dobre i mocne, nie udawaj, że nie rozumiesz. :classic_cool: ps. przechodzi ślepy koło sklepy rybnego i mówi: cześć dziewczynki :D

Gość tralitralalalala
yyy nie rozumiem dalej????

Gość anitkaaaaaaaaaaaa
i czego tu nie rozumieć?

:D no o to, ze kobieca piczka ponoc ma charakterystyczny zapach, ktory w tym przypadku mozna powornac do zapachu krewetek i podpierdoli go ze ja molestowal albo zgwałcil :classic_cool:

Gość anitkaaaaaaaaaaaa
a ile ty masz lat?

Gość tralitralalalala
obrzydliwe :////// nie wiem, może wam śmierdzi :///// pierwsze słysze zeby wagina smierziała krewtkami :/// fu a jadłam 2 sniadanie mam 24 lata, ale co to ma do rzeczy?

Gość drumna krumna
dobre:)