Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rząd ukrywa prawdę

MEGASKANDAL istnieje tajny aneks do raportu komisji Millera ws katastrofy

Polecane posty

Gość rząd ukrywa prawdę

W nim opisana jest prawda, że przyrządy i silniki przestały działać na 6 km przed lotniskiem a samolot został ściągnięty w pobliże pasa startowego i uderzony o ziemię potężnym elektromagnesem, do którego chłodzenia użyto wielkiej ilości wody, stąd ta mgła, która w istocie była parą wodną z systemów chłodzących elektromagnesu. Tylko jeżeli PiS wygra wybory to prawda ta ujrzy światło dzienne gdyż obecny rząd chodzący na pasku Rosji nie jest zainteresowany jej ujawnieniem Głosuj na PiS Kupuj Gazetę Polską :classic_cool:

Gość pułkownik Wareda
Raport komisji Millera ma oceniać czy były zaniedbania po stronie rządu, którego jest członkiem. A więc pan Miller jest sędzią w swojej sprawie a to nie powinno mieć miejsca. Ciśnie się następne pytanie: Dlczego po katastrofie prezydent mianował na stopień generała prokuratora wojskowego, który prowadzi tę sprawę pana parulskiego. Dlaczego po katastrofie mianowany na wyższy stopień generalski został człowiek odpowiedzialny a bezpieczeństwo prezydenta gen Janicki szef BOR-u. Sam Janicki mówił że na płycie lotniska byli jego oficerowie choć nie było to prawdą. Dlaczego prezydent zdecydował się na awans Janickiego choć trwały jeszcze prace komisji Millera m. in. nad oceną działań podwładnych Janickiego

Gość to straszne płaczę
gdy to przeczytałam :O

Gość obalić rzond zdrajcy
!!!

Gość Bla bla bla bla bla bleeee
Ludzie, katastrofę to wy macie w głowach! Wyjaśnijcie mi w takim razie, kto za tym stoi i dlaczego temu komuś miałoby zależeć na pozbyciu się Lecha Kaczyńskiego? Kim był prezydent Kaczyński? Komu zagrażał? Bo z tego, co ja wiem to NIKIM, bez najmniejszych szans na wygranie kolejnych wyborów, mały pieniacz wyśmiany przez wszystkie środowiska prócz Rydzykowych wyznawców. Więc? Po co tyle wysiłku? Co na to Gazety Polskie i Nasze Dzienniki?

Gość otóż gazety te prezentują
pogląd że prez. kaczyński był wybitnym mężem stanu i zagrażał interesom putina i tuska i dlatego musiał być zlikwidowany, proste?

Gość na elektromagnesie odmaleziono
włos putina i paznokieć tuska :classic_cool:

Gość 789456123
a w ogóle najtajniejsze jest, że w tym celu Rosjanie sfinansowali podciągnięcie końcówki z Wielkiego Zderzacza Hadronów (LHC) spod Genewy, coby mieć pewność, że wykończą największego w historii prezydenta RP. W końcu elektromagnesom też tak do końca ufać nie można. I Hitler umarł parę lat temu ze starości w Argentynie. Ludzie otrząśnijcie się!!! Skąd Wy bierzecie takie idiotyzmy?

Gość jak to skąd to przecież
najprawdziwsza prawda no chyba że nie jesteś prawdziwym patriota a ubekiem z wermachtu :classic_cool:

Gość poza tym komisja millera
nie zbadała wątku elektromagnesu więc tej teorii nie można wykluczyć :classic_cool:

Gość 789456123
aaa, no chyba, że tak ;)

Gość 789456123
nie zbadała też wątku udziału Marsjan oraz przybyszy z Matplanety, więc też bym nie wykluczał ich udziału. Tak!!!!! To na pewno Pi i Sigma!!

Gość nie zbadała też wątku
użycia niewykrywalnej nieznanej broni co czyni jej użycie wielce prawdopodobnym :classic_cool:

Gość 789456123
w ogóle nie zbadała masy wątków, a więc nie można ich wykluczyć. Do dupy z tą komisją; tyle wątków nie zbadanych, a oni tylko siedzieli na tych naradach i ciastka kruche z cukrem wpieprzeli. I to wszystko za moje. Curwa, ja też bym zjadł ciastko kruche z cukrem!!!

Gość Bla bla bla bla bla bleee
A ta brzoza? Czy ona tam była wcześniej? A jeśli to kosmici przebrali się za brzozę? Też to trzeba zbadać. I do jasnej cholery, dlaczego nikt jeszcze nie przesłuchał mgły!? Gdzie jest mgła? Ona rozwieje nasze wątpliwości!

Gość Tusk sie przebrał za brozę
a mgła pochodziła z jego spryskiwacza z plynem do mycia okiem - znaleziono odciski palców!! to wyjdzie na jaw dopiero po wygranych wyborach PISu

Gość jak pis wygra to wszystko
wyjdzie na jaw. i czołg któren tam stał i strzelał, izawiesia, i działo laserowe, i magnes, i dwa wstrząsy, i azot, i sztuczna mła i w ogóle wszystko wujdzie.

Gość 789456123
Ja to bym jeszcze zbadał wątek tej mgły. Wręcz uważam, że to Putin mógł się za mgłę przebrać i do spółki z Donaldu Tusku (w charakterze brzozy) załatwili ten samolot. Ten wątek należy bardzo dogłębnie zbadać. Tam może być jeszcze drugie dno, a kto czy nie więcej....... Są na tym świecie rzeczy, które się fizjologom nie śniły. Wspomnicie jeszcze moje słowa!!!

Gość nasz czołgowy śledczy
Antoni Maciarewicz to wszystko sprawdzi. on ma takie przyżądy że wszystko mu się wyświetli i prada będzie zaraz znana. bo to są amrykańskie przyżądy które dostał od tego profesora co wykrył dwa wstrząnsy zewnętrzne. i nareszcie wszystko bedzie jasne i Donaldu Tusk pujdzie do wiezienia na dożywocie.

Gość 789456123
oj nie będzie Wam do śmiechu jak Jaro wygra wybory Przed Wami tylko płacz i zgrzytanie piz..dy Mark my words!!!

Taaa, Antoni Macierewicz- geniusz, który po przeczytaniu instrukcji obsługi danej rzeczy, staje się fachowcem światowej klasy! On wszystko udowodni i objawi w Jeszcze Bielszej Księdze którą prawdziwym Wolakom będą czytać na pielgrzymkach Rodziny Radia Maryja! Niech moc będzie z wami! To ja, kapitan Ameryka!

Gość miszkamyki
Chłopaki i kobitki, którzy myślicie samodzielnie! Ten OTĘPIAŁY naród dalej będzie myślał, że każda inna od przedstawianej przez rząd Tuska teza jest oszołomstwem. I że Kaczyńscy to straszni ludzie. Oni tak ciągle będą uważać, choć sami nie wiedzą dlaczego. Prawdopodobnie ich wiedza bierze się z tego, że włączyli TVN24 i przeczytali ten chłam na pasku informacji (sama byłam świadkiem, jak wyświetlano wypowiedź Dżarka, nadając mu pejoratywny wydźwięk, natomiast wypowiedź ta była częścią jego przemówienia, które oglądałam i dotyczyła zupełnie innego tematu...) I co, Polaczki, michnikowszyzna rządzi, nie? Ojj, długo wami porządzi. Bo i tak będziecie słuchać Michnika, Niesioła (toż to Anioł Dobroci!) i "profesora" Bartoszewskiego :))) Sami nie wiecie, czemu macie takie a takie zdanie na jakiś temat. Po prostu wtłaczają je wam do głów, gdy w pośpiechu pijecie poranną kawę przed wyjściem do pracy :) Konsumujecie je jak kajzerki z PoloMarketu za 30 gr/szt. :DDD

Gość a mgly naprodukowali tyle
ze Kasia Tusk zalozyła blog o modzie, zeby sie w nia ubierac ( tudzez przebierac za brzoze.

Gość no to teraz będą jaja
sa jakieś inne tezy niż rządu Tuska? podaj nam przykłady. prosimy.

Gość jak abrzoza przecie zto były
patyki wsadzone przez Putina

Gość są inne tezy np takie
działo laserowe magnes azot dwa wstrząsy zewnętrzne bomba termalna

Do miszkamyki- a skąd ty czerpiesz swoją wiedzę? Proszę, odpowiedz. Jestem człowiekiem, z którym można dyskutować, a nawet przekonać do innych poglądów, ale do tego potrzebne są konkretne argumenty. Zarzucasz nam wiedzę opartą na TVN24, a Twoja? Może żyjemy w dwóch równoległych światach. My w demokratycznym kraju a wy w totalitarnej Polsce, prześladowani za swoją 'prawdę'. A co to jest ta 'prawda'? Wyjaśnij mi to jak sześcioletniemu dziecku.

Gość no to teraz będą jaja
no co ty??? oni tylko potrafią gadac takie rzeczy. uzasadniać już nie potrafią. i nie domagaj się bo możesz się dowiedzieć, że jesteś komuch, zjeb, szpicel, ubek itp