Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda0215

moj chłopak nie chce sie ze mna kochac

Polecane posty

Gość magda0215

ja i mój chłopak jestesmy razem ponad 5 lat. Ja mam 26lat a on 29.Kochamy sie jakies 3 lata. Od kilku tygodni pracuje on w innym miescie i do domu wraca tylko na weekendy. Ostatnio jak wrócił kochalismy sie bardzo namietnie. zarowno on jak i ja bardzo tesknilismy za tym.:) W koncu widujemy sie 1-2 dni na tydzień i nie za kazdym razem sie kochamy, poniwaz ja mieszkam z rodzicami i on tez nie mamy prywatnosci na tyle. Udało sie ze miałam wolna chate napisaam mu sms-a odpisał ze przyjdzie.Naszykowałam wszystko jak można najlepiej, seksowne ubranie itp...Mija godzina jego nie ma mija druga dzwonie gdzie jest "zaraz bede" mowi mija nastepna -we mnie sie gotuje wszystko tu wolna chata a on sobie jaja robi. Przyjechał po 4 godzinach ja oczywiscie foch on przeprasza tłumaczy ze nie miał ochoty na seks to czemu wczesniej nie powiedział??...kłótnia trwa ...Ok wybaczyłam ale nie chciałam sie z nim kochac bo było mi przykro, na drugi dzien wieczorem sie rozkreca coś :) ciesze sie bo mi brakowało tego a tu nagle on dosłownie minute przed orgazmem jego oczywiscie rezygnuje!!!! no szok o co chodzi???? widzimy sie tak rzadko drugi raz pod rzad mnie tak robi w bambuko. jak mam to rozumiec jego wytłumaczenie brzmi ze sam nie wie czemu tak sie dzieje. tłumaczy to kryzysem w seksie

Gość KAROLCIA22
moze ma jakies problemy ze soba...

Gość w biedronce najtaniej
Albo ma inną

Gość taka prawda....
moze sie boi ze zrobi dziecko?:o a moze ma jakies stresy które powoduja spadek libido? brak ochoty na seks wcale nie musi oznaczac że ma inna, ze przestałas mu sie podobac itp

Gość GucioPszczelarz
Albo "zmiana" zadziałała jak wyzwalacz i facet zwyczajnie się psychicznie rozchorował. Albo ma inną. Albo naprawdę nie miał ochoty, ale nie ma jaj, aby o tym powiedzieć na samym początku : )

Gość truskaweczka czerwona
Dziwne ze opozniał przyjazd do Ciebie bo... nie chciał się kochać, tego nie rozumiem. To, że nie miał ochoty... zdarza się. Mówi, że kryzys w seksie? hmm ciezko cokolwiek powiedziec. Może rutyna? A przytula Cie? np podczas ogladania filmu, jest miły czy raczej oschły?

Gość belerofront
ewentualnie jest zmenczon pracą