Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poloa45

czy to zaburzenia psychiczne - pomóżcie

Polecane posty

Gość poloa45

Od pewnego czasu drecza mnie koszmary codziennie, jestem sama, rozstalam sie pare m-cy temy z facetem, bo podejrzewalam go o zdrady a on tego nie wytrzymal, w pracy jestem bardzo dobrym pracownikiem ale niestety dzieje mi sie cos z glowa - ciagle wydaje mi sie,ze mnie wszyscy obgaduja, ze szef na mnie dziwnie patrzy i wydaje mi sie,ze mnie zaraz zawola i da mi wypowiedzenie. Co sie ze mna dzieje?Rycze, bo nie mohe tego zrozumiec dlaczego, czy to przejsciowe czy depresja ale skad????

Gość poloa45
boje sie o siebie bo jak tak bede sobie wkrecac to w koncu zwolam na siebie wywalenie z pracy za nic. Ostatnio szef zaprosil mnie na lunch z osoba z firmy - spotkanie typowo biznesowe. Przez cala noc nie spalam myslac,ze chce mnie zwolnic. Nie wiem co mi jest. Nie chce choidzic do psychologa bo to bezsens - tlamszenie i robienie idioty z czlowieka. Co radzicie??Czy ktos mial podobnie?Meczy nie to.Wydaje mi sie, ze wszyscy wokol mnie oszukuja i nie sa szczerzy, moze przez to,ze kiedys zostalam bardzo zraniona........

Gość poloa45
juz sama nie wiem, staram to zwalczac ale to silniejsze ode mnie, bardzo mnie to meczy

Gość poloa45
czy ktos miał podobnie?