Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boleściwa 23456

strasznie zle sie czuje...co to moze byc?

Polecane posty

Gość boleściwa 23456

Wczoraj byłam na basenie mimo iz bolalo mnie gardlo. Woda byla bardzozimna ale jednak weszlam do niej. no i w nocy gardlo rozbolalo mnie tak bardzo ze nie moglam spac, jakbym miala tarke w gardle. Na dodatek w okolicy podbrzusza zaczelo mnie bolec, mam mdlosci i chce mi sie wymiotowac. mam chyba tez temperature....moze to zapalenie rpzydatkow? ale bol nie jest ostry, raczej taki delikatny, tyle ze brzuch mam andety jak balon no i te okropne mdlosci.... prosze pomozcie, za dwa dni jade na wczasy , musze byc zdrowa.

Gość wybrzeże gdańskie 34
to śmigaj do lekarza sieroto bo na żadne wakacje nie pojedziesz

Gość wybierz sie do lekarza
on będzie wiedział co tobie jest

hej mnie też boli gardło i mam katar - no w wakacje być chorym to chyba jakieś żarty :( ale wiadomo że to wszystko przez tą naszą pogodę no i klimatyzacje w samochodzie :(

Gość f________________ACET
autorko tematu, i pewnie jeszcze po wyjściu z basenu myłaś się pod prysznicem na golasa ?

Gość MASZ RAKA
:(

Gość Mirek 35
Moim zdaniem klimatyzator typu split jest tańszy w użytkowaniu do domu, koszt założenia tego typu klimatyzacji może jest większy lecz można dokładnie dopasować moc urządzenia do powierchni, agregat chłodniczy zawsze montowany jest na zewnątrz domu, obczaj parametry tej klimy i zobacz, ja czekam aż mi zamontują fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z czujnikiem podczerwieni który steruje klimą i kieruje strumień powietrza na człowieka