Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giordano

Druga randka i co dalej?

Polecane posty

Gość giordano

Witam wszystkich:) Może mi ktoś podsunie ideę? jestem po drugiej randce, na którą umówiłem się do miejsca odległego dla dziewczyny o 100 km. Chciałem aby pojechała ze mną lecz stwierdziła, iż woli jechać swoim samochodem. Oczywiście randka odpbyła się, było nawet bardzo fajnie, ba burza obeszła Kraków bokiem, potem kino i po 5-6 h każde pojechało swoją stronę. Później kilka smsów, jeden telefon, potem drugi, na którym zapytałem kiedy możemy się spotkać. I nie wiem co zrobiłem nie tak lecz w odpowiedzi usłyszałem ,,chciałabym odpocząć". A teraz echo na gg. Pytam ,,Wiesz m___a jeśli chcesz odpocząć ja zaczekam. Natomiast jeśli wiesz,że sie nie odezwisz to mi to napisz. Może byłem nahalny może coś innego , w każdym razie lubie klarowne sytuacje." Żadnego feedbacku. Mam sobie odpuścić czy może zrobić coś czym jej zaimponuję? Pozdrawiam WSIECH:)

Gość prykicinkara
Taki duży chłopak a nie wie co sie robi na randce. Na randce (na spotkaniu) jest seks.

Gość beata124
Możliwe, że sama się jeszcze waha. Sama tak miałam i później znów zaczęłam się spotykać z tym chłopakiem. Od kilku lat jest moim mężem. Byłam cicha, spokojna i nieśmiała, jeśli tamta kobieta jest podobna z zachowania to prawdopodobnie masz podobny przypadek. Co tydzien monitoruj sytuację miłym sms'em podowzenia BETA