Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona23a

7 kg w 10 dni? Czy to możliwe na takiej diecie - pytanie do ekspertów.

Polecane posty

Gość zdziwiona23a

Cześć, Moja koleżanka (165 cm, waga początkowa 72 kg, obecnie 65 kg) zaproponowała mi dietę 10 dniową, na której "podobno" schudła 7 kg. Faktycznie, wygląda dużo szczuplej - nosi conajmniej jeden/dwa rozmiary mniej. Ale nie chce mi się wierzyć, że w 10 dni schudła aż 7 kg? 4-5 kg - okej, ale 7 kg? Czy to możliwe? Oto jej dieta: Dzień 1 (Poniedziałek) 3 jogurty naturalne + 1,5 l wody mineralnej + zielona herbata Dzień 2 (Wtorek) - 3 jogurty naturalne + 1,5 l wody mineralnej + zielona herbata Dzień 3 (Środa) 4 serki wiejskie Light + 1,5 l wody mineralnej + zielona herbata Dzień 4 (Czwartek) 4 serki wiejskie Light + 1,5 l wody mineralnej + zielona herbata Dzień 5 (Piątek) 3 duże jabłka + 1,5 l wody mineralnej + zielona herbata Dzień 6 (Sobota) 3 duże jabłka + 1,5 l wody mineralnej + zielona herbata Dzień 7 (Niedziela) 4 ugotowane jajka + 1,5 l wody mineralnej + zielona herbata Dzień 8 (Poniedziałek) 4 ugotowane jajka + 1,5 l wody mineralnej + zielona herbata Dzień 9 (Wtorek) 2 ugotowane piersi z kurczaka (2x porcja) + 1,5 l wody mineralnej + zielona herbata Dzień 10 (Środa) - 2 ugotowane piersi z kurczaka (2x porcja) + 1,5 l wody mineralnej + zielona herbata Proszę ekspertów o opinię. Pozdrawiam.

Gość 45kg-ON
bylem kiedys na tej diecie, za swoich anorektycznych czasow. Dalem rade do dnia 8, schudlem 1kg, i wieczorem zemdlalem :O nie warto.

Gość IMO13850
Ja pierdolę. Nie bój się, koleżanka niedługo odzyska te kilogramy z naddatkiem (a te kilogramy, to zwykłe chwilowe odwodnienie i oczyszczenie z kału..).

Gość zdziwiona23a
Ale nadal nie otrzymałam odpowiedzi na moje pytanie ;)