Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffdfdfdfdfdff

super dziewczyna, mam zrobić już ten krok?

Polecane posty

Gość dffdfdfdfdfdff

Przyjaźnimy się od styczna tego roku, jest śliczna, słodka i miła. Mówiliśmy sobie wszytsko, w czasie przyjaźni Ona nie miala chłopakow, ja mialem 4 dziewczyny. Narazie takie gesty jak pocałunek w usta, odgarnianie jej wlosów, lezenie obok siebie to norma od dawna, chciałbym poprosić ja o chodzenie ale sie troche boje zeby nie odmowila. Mam 17 lat a Ona 16

w wieku 17 lat ejszcze sie prosi o chodzenie? miales 4 dziewczyny-chyba na bardzo ktotko jesli z 5 nie wiesz jak zaczac zapytaj czy nie p;omyslala ze moglibyscoie sprobowac czegos wiecej niz przyjazn czy znajomosc w jakims z tych czulych momentow jak juz pytac mussisz i tyle

Gość dffdfdfdfdfdff
4 dziewczyny miale w ciagu 7 miesiace, jakos wczesniej mi nie zalezalo i pytalem wprost, a Ona jest wyjatkowo, dlatego chce dobrze dobrac slowa i wogole

nie pytaj, po prostu pocałuj ją tak jak ona by tego chciała. taki wasz pierwszy dłuższy pocałunek. mój chłopak nie pytał czy bede z nim "chodzić" po prostu spotykaliśmy się aż w końcu stało się oczywiste że jesteśmy parą, ustaliliśmy sobie dzień rocznicy i tyle

dokladnie to naturalnie wychodzi a jakims gestem slowem itd mozesz to podkreslic zebys mial ta pewnosc troche naturalnosci

Gość dffdfdfdfdfdff
poza tym szukam kogoś kto pomoże mi zerwać stulejkę, bo mam z tym problem i poprzednie lachony ode mnie uciekały z tego powodu :(

Gość dffdfdfdfdfdff
za podszyw dzieki ;/ tak zrobie, chociaz wczoraj jak sie spotkalismy wieczorem, na pozegnanie, probowalem ja pocalowac i rekami objelem ja w pasie, odsunela sie z pytanuem co robie i weszla do domu.

Gość dffdfdfdfdfdff
już miałem sztywnego i pewnie wydygała, że musi mi szarpnąć kabla :(

Gość dffdfdfdfffdff
być może waliło mi z gęby, bo jadłem wcześniej przepyszne szprotki z puszki

Gość dffdfdfdfffdff
jak wróciłem do domu to zauważyłem, że wydzieliło mi się z penisa kilka kropel śluzu, który zasechł i nie mogłem oderwać majtek od napletka :(