Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate pillar

NIE MAM CO WLOZYC NA GRZBIET!PRZYJME NIEPOTRZEBNE CIUCHY

Polecane posty

Gość wysle ci ciuchy
wyslij mi na konto za przesylke zaraz ci wysle na maila numer konta. Prosze o wplacenie 20 zl bo wysle ci baaardzo duzo ciuchow. Czekaj

Gość Malwina.1
Mam w rodzinie dziewczyne, ktora tak samo sie nazywa:) Ale nie jest z Lublina i jest starsza.

Gość kate pillar
wiesz wolalabym za pobraniem tak bedzie bezpieczniej dla nas obu:)

Gość youka
a powiedz mi zalujesz swoich wyborow? mimo braku kasy jestes szczesliwa z tym chlopakiem? bo to o niego pewnie poszlo z rodzicami, co? jesli chodzi o ciuchy to ci nie pomoge ja jestem duzo wieksza rozmiar 42, ale moze czegos innego ci potrzeba moze jakas torebke czy buty jaki masz rozmiar stopy? ps. jestem z lublina.

Gość wysle ci ciuchy
hmm nie masz kasy, a za pobraniem to bardzo drogo wychodzi. Wiec w czym rzecz? chyba jednak masz kase skoro takie drogie przesylki chcesz moze jeszcze kurierem co?

Gość kate pillar
youka generalnie mam jedna torbe, taka duza i tyle. a buty jak pisalam -jedne szpilki i trampki.nosze 39. wysle ci ciuchy - sluchaj, nie wiem ile kosztuje pobranie, boje sie wysylac pieniedzy obcej osobie co do ktorej nie mam zadnej pewnosci ze cos mi naprawde wysle, moze sie ze mnie nabijasz, a dla mnie strata nawet tych 20zl to naprawde duzy przypal by byl.....:( nie zaluje mojego wyboru, bo bardzo sie kochamy i wiele razem juz przeszlismy.mamy nadszieje ze nam sie wszystko dobrze ulozy.tylko serce mnie boli ze nie mam kontaktu z rodzicami.....to straszne dla mnie:/

Gość youka
Rodzice zmienią zdanie tylko ciekawe czy nie będzie za późno? Nie dawaj się nabrać. Oczywiście, że Cię ludzie by oszukali gdybys najpierw za przesylke zaplacila, a wiadomo w takich chwilach nawet 5 zł się liczy. Jesli ktos zechce Ci pomoc to najlepiej ludzie z lublina, bo tak to nawet jesli wyslesz cos za przesylke, a moze okazac sie ze przyjda szmaty. Ile to ludzi sprzadaje na allegro okresla swoje ciuchy w opisie mianem "super" "piekne" "nowe" a sa to stare, powyciagana iuchy nie warte zlotowki. Wiec wiesz.. ja jestem za gruba by Ci w ciuszkach pomoc, ale wiesz co jak chcesz mozemy sie spotkac polazic razem po ciucholandach, bo na nowe mnie nie stac, ale moze bysmy cos sensownego dla Ciebie wybraly i zobowiazuje sie, ze oplacilabym to dla Ciebie:). Ja ostatnio wynioslam siatke zakupow, a wydalam 30zł. Gdzie z zwyklym sklepie za 30zl to bym jakas nedzna bluzke dostala.

Gość kate pillar
youka jestes niesamowita dziewczyna! masz takie dobre serce!ale nie moge sie na cos takiego zgodzic, to cholernie nie fair zebys mi cokoliwek kupowala nawet w ciuchlandzie. nie o to mi chodzi,prosze tylko o jakies niepotrzebne juz rzeczy ktore i tak zostalyby wyrzucone,to i tak dla mnie strasznie krepujace. ale chetnie bym Cie poznala, z tego co piszesz wynika ze jestes naprawde wartosciowa osoba i wspanialym dobrym i madrym czlowiekiem...a mi brakuje znajiomych i przyjaciol:)dziekuje Ci za dobre slowa:*

Gość youka
oki skontaktujemy sie, ale juz poza kafeteria:).

Gość kate pillar
byloby super:)