Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on and on

Ładne kobiety - nie warto takich podrywać, starać się itd.

Polecane posty

Gość on and on

Dlaczego nie warto ? Odpowiedź jest prosta. Jak kobieta ładna to: 1. pewnie i tak jest zajęta, więc po co będę się wysilał 2. nie mam u takiej szans, bo jak ładna to pewnie ma ogromne wymagania 3. będzie ją ciągle ktoś podrywał bo jest przecież atrakcyjna, w końcu komuś ulegnie 4. nie ma wolnych ładnych kobiet Szkoda tracić czas na takie. Taka ładna nie nadaje się na żonę, najwyżej na kochankę. Najlepiej znaleźć sobie jakąś przeciętną. To najrozsądniejszy wybór.

Gość muczios gracias
dla takiego frajera jak ty napewno :D

Gość nie zgadzam się z Tobą
gadasz kompletne bzdury, jest multum pięknych wolnych kobiet!

Gość zalezy co rozumiesz przez
slowo ladna. rozumiem, ze masz ma mysli jakas zjawiskowa o niespotykanej urodzie jakich jest jena na 100?

Gość zalezy co rozumiesz przez
bo chyba nie o zwyklych po prostu ladnych kobietach, jakich jest wiekszosc, no moze nie wiekszosc ale wieeeele kobiet...

Gość ladna kobieta
ladna kobieta nie zechce na kochanka takiego kretyna jak ty

Gość moja opiniaaaaaaaaaaaa
tez mysle ze on mowi o zjawiskowych...

Gość BIDAZNEDZA
z tym sie zgodze nawet kurwa 16 juz poobstawiane jak fajne polowa znajomych 18 nawet zareczona z tym jest lipa trzeba kombinowac

Gość Paulinkax1990x
Ja jestem ładna i nie zdradzam swojego chłopaka:).jak będziesz miał takie podejście,że każda zajęta i nie warto do niej startować to wybacz ale nie znajdziesz dziewczyny :P.I wbrew pozorom kobiety nie mają jakichś tam bardzo wielkich wymagań ;)

Gość klemnsexx
autorze masz takie doswiadczenia czy odrazu stajesz na stracinej pozycji

Gość BIDAZNEDZA
ja ci dam dwie niekonkretne rady (sory ale nie jestem jakims trenerem podrywu) wez sie sam doceniaj to i ciebie docenia to prawda i znajdz w sobie cos co moze interesowac ludzi

1. pewnie i tak jest zajęta, więc po co będę się wysilał - to znaczy, że komuś udało się ją jednak poderwać, tudzież żeby być politycznie poprawnym - zainteresować swoją osobą. Ludzie co jakiś czas się rozstają i wracają do stanu wolnego. 2. nie mam u takiej szans, bo jak ładna to pewnie ma ogromne wymagania - niekoniecznie. 3. będzie ją ciągle ktoś podrywał bo jest przecież atrakcyjna, w końcu komuś ulegnie - ten punkt przeczy punktowi 1., za poza tym ładna twarz nie oznacza bycia łatwą. 4. nie ma wolnych ładnych kobiet - oznaczałoby to, że te kobiety są zajmowane gdzieś w podstawówce i trwają w jednym związku aż do czasu kiedy uroda przeminie ;)

wiesz co...nie jestem pewna czy kiedykolwiek widziałam "męszczyznę" więc nie wiem czy mamy jakieś równe prawa.

Gość fx2fx
Lepiej jest tort jeść w dziesięciu, niż goovno samemu