Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vlex

Samobójstwo Leppera. Pierwsza myśl która przyszła wam do głowy

Polecane posty

Gość Vlex

Bo moja: niedorzeczność. A zaraz potem: zabójstwo. Bez kitu napiszcie co pierwsze sobie pomyśleliście, jak się o tym dowiedzieliście.

Gość głosowałem na Leppera
że sie załamał 🖐️

Gość . .. .. .. .
ja byłem pewien że to był zawał - ale żeby samobój??

Gość o czym mówgł wiedziec
Lepper?

Gość głosowałem na Leppera
polityka to nie dziennik telewizyjny 🖐️

Gość margi78
zabili go,pewnie za duzo wiedzial

Gość wyroczniaa
pierwsza mysl: ktos mu pomogl, nie wierze w samobojstwo

Gość jaaa też myślę
że to było morderstwo.

Gość moja pierwsza myśl
że stoi za tym Kaczor (nie Donald). Za dużo wiedział o machlojach za czasów PiSu i nie wytrzymał ciśnienia, pewnie po opublikowaniu projektu raportu komisji naciskowej ktoś z pisiorów przypomniał mu, że ma siedzieć cicho i nie wytrzymał. A powody spekulowane przez media są śmieszne: najpierw choroba syna (kto normalny się wiesza mając chore dziecko???), a teraz kłopoty finansowe, których podobno wcale nie miał. A prokuratura w piątek zapowiadała śledztwo od poniedziałku - dlaczego? Żeby przez weekend "przygotować" dowody. Wszystko to jest żałosne, ale my zwykłe szaraczki za których pieniądze się te szopki rozgrywa i tak nigdy nie poznamy prawdy.

Gość fhfhfhfhfhfhfh
Nie wierzę w samobójstwo Leppera. Dużo wiedział, dlatego media robiły z niego wariata i "pajaca"

w/g mnie "ktoś mu pomógł" centrum w-wy, godziny ranne, umówione spotkania i co? nikogo nie było, nikt nic nie widział, nie słyszał od 8.30- 16? szkoda człowieka współczuje rodzinie

Gość fhfhfhfhfhfhfh
Teraz zaczęła się gra mediów (akurat tuż przed wyborami) że Lepper to kolejna ofiara "IV RP". Ale na szczęście Sakiewicz ma dowody, że to nieprawda.

Gość a co wiedział
Lepper że go za to zabito?

Gość jedynym wrogiem
Leppera jest Kaczyński i PiS. Lepper nic nie miał wspólnego z PO i Tuskiem a wiele z Kaczyńskim. chociażby ostatnie procesy....

Gość slonce i deszcz.
zaczyna sie kampania a on pewnie chcial ujawnic rzeczy, ktore byly niewygodne dla ktorejs z partii i to doprowadziloby to do tego, ze stracilaby poparcie.

Gość on mógł ujawnić to co
wiedział a wiedział tylko o Kaczyńskim, PiSie i czasach rządów wspólnie z Kaczyńskim.

Gość lam_pionka
wariata to n sam z siebie zrobił te imprezy zakrapiane z Łyżwińskim i panienki to co? zasrane towarzystwo złodziei i degeneruchów

nie wierze w wypowiedzi psychologa! chcą z denata zrobić wariata... podobał mi się facet, miał własne zdanie i jest dowodem jak człowieka można posadzić w naszym kraju o coś , czego nie zrobił zapalę świeczkę

Gość fhfhfhfhfhfhfh
Sakiewicz ma nagranie, które potwierdza, że Lepper chce POTWIERDZIĆ słowa Kaczyńskiego. Za rządów PO dziwnym trafem ginie w niewyjaśnionych okolicznościach wiele ludzi a w mediach przyjaznych PO o tym cisza. Obudźcie się, to mafia

Gość Polska - państwo prawa
Pomyślałem, że na pewno go powiesili. Lepper to nie taki typ człowieka, który popełnia samobójstwo. Najpierw w więzieniach "wieszali się" gangsterzy powiązani z porwaniem tego całego Olewnika, teraz najwyraźniej w swoich biurach "wieszać się" będą politycy, którzy dla określonych grup wpływów nie są zbyt wygodni.

Gość moja pierwsza myśl
No i właśnie po mojemu to on za dużo wiedział o "sprawkach" PiS-u. Więc zrobili tak, żeby się uciszył. Może ktoś do niego przyszedł i złożył propozycję nie od odrzucenia na zasadzie " Będziesz siedział cicho, albo twojemu synowi (choremu) nie zostanie na czas udzielona pomoc." Oczywiście przypadkiem. Albo jeszcze jakieś inne usłyszał propozycję lub groźby i zrozumiał, że jest w potrzasku. Nie wierzę, że załamałby się akurat teraz: u progu kampanii, tuż po zakończeniu prac komisji ds. Blidy i naciskowej, że załamałby się akurat teraz z powodu choroby syna lub finansów (obydwa powody z dupy).

Gość czy Sakiewicz to gdzieś
opublikował? a jak tak to gdzie?

Gość fhfhfhfhfhfhfh
Przekazał prokuraturze.

Gość to fajnie. a gdzie
opublikował bo jedno drugiego nie wyklucza.

Gość fhfhfhfhfhfhfh
Przekazał prokuraturze, takich rzeczy się nie publikuje. Sakiewicz powinien teraz na siebie bardzo uważać...

Gość jakich rzeczy se nie
publikuje? tego ze Lepper chciał potwierdzić słowa Kaczyńskiego? niby dlaczego się nie publikuje? cos zmyślasz:O

Gość fhfhfhfhfhfhfh
Dowodu w sprawie się nie publikuje tylko przekazuje PROKURATURZE. To chyba logiczne?

Gość toi po co niby Sakiewicz
miałby robić wywiad z Lepperem? żeby nie opublikowac?:D:D:D:D