Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podszyfffffffffff

brzydkie dziecko kolezanki

Polecane posty

Gość podszyfffffffffff

Jak w temacie; kolezanka ma obrzydliwe wrecz dziecko:/ zachwycona jest nim strasznie, to normalne, w koncu jest matka. A mnie az trzesie jak je widze. Jeszcze mi wciska je na kolana, na rece i mowi do dziecka 'zrob cioci cmok';/ malo brakowala a pocalowalaby mnie w usta. samo calowanie dziecka w sama buzie jest obrzydliwe i podle, przekazuje sie bakterie,ktorych dziecko nie ma w buzi samo z siebie. tak samo probowanie ta sama lyzka jedzenia, albo oblizywanie smoczka. fuuuu!! staram sie nie patrzec,ale ciezko. kolezanka wyczula chyba ze cos nie tak. unikam jej

Gość Echo.
moje koleżanki mają ładne dzieci, nie brzydzę się ich, ale raz byłam u siostry, to jej koleżanka miała takiego małego potworka - przepaskudne dziecko, to aż mnie odpychało ... nieprawda, że każde dziecko jest ładne ...

Gość podszyfffffffffff
no wlasnie.. tak samo jak ludzie, nie kazdy jest ladny. ja nie mowie, ze jestem miss i ze kazdy musi byc piekny. nie o to chodzi. ten dzieciak jest po prostu odpychajacy. i az glupio.. kolezanke lubie, jej meza oczywiscie tez. oboje sa niebrzydcy, normalnie wygladaja. a dzieciak.. maszkaron! ma 10 miesiecy. na poczatku nie bylo tragedii, ale jak skonczyla 4 czy 5, to sie taka brzydka zrobila naprawde. w myslach nazywam ja 'obrzydliwiec'. wyglada jak chlpiec. kiedys jak czekalam z nia przed budynkiem (kolezanka weszla cos zalatwic i mi ja zostawila na chwile), zaczepila mnie starsza kobieta, o dzidzia dzidzia. ale spojrzala z bliska, to sie sama skrzywila i mowi 'aa to chlopiec jest?'. a dziecko bylo w sukience..

Gość też by
mnie nie cieszyła myśl o spotkaniu się z nią. Niektórzy się zachwycają, bo małe dziecko więc ładne i trzeba Guzik prawda

Gość ale siecusmialam
kiedys jak czekalam z nia przed budynkiem (kolezanka weszla cos zalatwic i mi ja zostawila na chwile), zaczepila mnie starsza kobieta, o dzidzia dzidzia. ale spojrzala z bliska, to sie sama skrzywila i mowi 'aa to chlopiec jest?'. a dziecko bylo w sukience.. dobre und mocne:-D

Gość luunta
Dzieci przeważnie są ładne, jednak niestety bywają i takie no nie za ładne niestety :( Też mam taki przypadek wśród znajomych, matka dziecka ma na NK ok 80 zdjęć samego dziecka. Ok, jej sprawa, wiadomo dla matki dziecko zawsze jest piękne. Niestety ona też ładna nie jest, ma straszne problemy z cerą i wagą, a jeszcze wkleja swoje zdjęcia tak paskudnie ją pokazujące, że szok. Ale jak widzę hipokryzję ludzi piszących do tych zdjęć komentarze to mnie trafia. Pod każdym zdjęciem 20 komentarzy jaka ona piękna, jakie dziecko ma najpiękniejsze i najsłodsze.... no po co to? Przecież widać, że to kłamstwa ! Ja rozumiem napisać, jakieś pozdrowienia, że miło ich widzieć szczęśliwych, cokolwiek, ale nie wychwalać wygląd, jeśli ktoś jest okropnie nie ładny!

Gość podszyfffffffffff
A taka hipokryzja jest nagminna. Tez czesto czytam komentarze, jakie to sliczne dziecko itd, a na osobnosci ci sami ludzie mowia co innego. Nie wiem, moze te dzieciaki wyrosna jakos z tego.. zawsze jest nadzieja. To dziecko kolezanki robi jeszcze dziwne miny, krzywi sie okropnie. Do 7 miesiaca lezala jak kloda, zero przekrecania sie na boki etc. Przez to byla jeszcze bardziej obrzydliwa. I jeszcze z wielka glowa. Taka dzdzownica nieruchawa. Z wielka banka. To sie moze przysnic..

jak do 7 miesiąc a leży jak kłoda to dziecko sie źle rozwija dzieci 4 miesięczne potrafią podciągnąć sie rączkami do siedzenia

Gość fsfsfs
haha, okropne :O

Gość podszyfffffffffff
no tak lezala. teraz siedzi sama (chociaz wczesniej ja ta kolezanka sadzala na sile. nie dosc, ze brzydka, to jeszcze sie darla i obsuwala w wozku:/), raczkuje, staje przy meblach. Rozwija sie dobrze w sumie.

moja koleżanka podobnie ma córke , dziecko takie tłuste i ciągle naburmuszone i ta mała ciągle sra w pieluchy :O nie kłamię , bo koleżanka ją odwija i to pokazuje takiej sraki to ja w życiu nie widziałam , narypane jakiejś ciapy z 6 litrów i takie ryżowate , smród że aż ły z oczu wyciska a on tak sie chwali tym dzieciakiem że nawet kupy kocha i ludziom pokazuje :O

Gość podszyfffffffffff
Az ma sie ochote uciec przed nia, co nie? Tluste i naburmuszone jeszcze nie znaczy, ze brzydkie. Moze cos z niej bedzie?:)

Gość sa takie
brzydactwa, ze aż się człowiek boi do wózka zajrzeć

Gość 344444444444
moi znajomi maja corke ktora wyglada jak lalka czaki:p i jak czasem do nich chodze to sie boje ze bedzie do mnie podchodzic;p nie dosc ze wyglad to jeszcze agresywna;p wyrwa mi wlosy itd:P

Gość bleblebleblenderek
campari - o fujj :)

Gość te dzieci ze
zdjęcia są chore, nie ma się z czego śmiać.

Gość jijoij
zauwazcie, ze wszystkie tutaj pisza "moja kolezanka tez ma ....". Zadna nie napisze szczerze: moje dziecko tez jest brzydkie, albo chociaz niezbyt piekne:D

Gość bleblebleblenderek
Oj bo dla każdej matki jej dziecko wydaje się najpiekniejsze :)

Gość ja bym temat
To powiedz koleżance (tym bardziej, że już coś zauważyła) że sama nie masz jeszcze instynktu macierzyńskiego i że takie dzieciaki cię... onieśmielają albo boisz się że zrobisz im krzywdę... Albo że nie lubisz dzieci tak ogólnie...

Powiem tak: dla mnie moje dzieci tez sa najpiekniejsze na swiecie, ale daleka jestem od wciskania ich na kolana znajomym i oczekiwania pochwal. Ja tez nie trzese sie nad czyimis dziecmi, szczerze mowiac to wiele z nich po prostu mnie denerwuje.

Gość bleblebleblenderek
Mnie to wkurza,jak matka wciska wszystkim uślinionego dzieciaka z tekstem "daj cioci/wujkowi buzi!"

Gość łiłiłi
i jeszcze każe tego dzieciaka w usta całować - co za oblecha. I później ci ta ślina zostaje na ustach. Feeee swoje dziecko to rozumiem,ale na siłę komuś obcemu kazać je całować - bleee! W ogóle bym się bała,żeby dzieciak od jakiejś ciotki,czy sąsiadki nie zaraził się próchnicą np.

Gość bleblebleblenderek
Ja też nie lubię jak ktoś całuje moje dzieci i nie lubię całować innych dzieci. To są sprawy zbyt intymne, takie czułości.

Gość heeeeeeee
Tez mam dziecko i kolezanka rzuca sie z calowaniem:/ po raczkach i buzi:/ odsuwam i chyba zwroce jej uwage, bo to sie poglebia

a dziecko mojej koleżanki ugryzło banana i kazało mi dojeść :O podtyka mi tego banana i mówi -mas ciocia jec a ja nie chcę tego ugryźć :O

Gość bleblebleblenderek
Z takim częstowaniem przez dzieci też się spotkałam. Heh. No ale dziecko nie wie,że "ciocia" się brzydzi, bo mama np. dojada po nim :)