Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gulgulgul ,,,,,,,,,

to ta milosc istnieje czy nie?

Polecane posty

Gość gulgulgul ,,,,,,,,,

bo jak patrze na dzisiejszych mezczyzn wydaje mi sie ze jestesmy im tylko do jednego potrzebne:o

Gość gulgulgul ,,,,,,,,,
:O

milosc na tym swiecie to ruchanie i przyzwyczajenie, ot co. od niedawna to wiem :o

Gość komformista
moncia80 - mamusia do czasu, potem się kobieta przydaje:-)

Gość matacz ,,,..,,,,
a Ciebie męzczyzna to do czego potrzebny jest ? hmmm? pozadanie jak najbardziej zwiazane jest i przypisane do miłosci miedzy mezszczyzna, a kobietą . Chcesz innej miłosci ? wez sobie inwalide , warzywo itd. a nie przystojniaka , w dodatku obrotnego i bogatego ...:)

Gość matacz ,,,..,,,,
mówmy o facetach i kobietach , a nie popierdółach , jak jedno tak drugie nikogo w kwesti pranie , sprzatanie , gotowanie itd. nie potrzebuje

Gość komformista
a w domu pewnie biegasz wkoło swojego pana, żeby cie w dooooope nie kopnął;-)

tu cię pewnie zaskoczę- otóż nie! od początku uprzedziłam, że kicać przy nim nie będę, jak go matka samodzielności nie nauczyła to niech sobie poszuka takiej, która będzie mu matkować z przyjemnością, albo właśnie z musu co ty jej w dupę nie kopnął. tak więc każde jest dorosłe i każde robi w domu to samo :) da się? da się!!!

Gość komformista
taka pewna siebie jesteś bo na forum można się za monitorem schować? :-) Jestem za podzialem obowiązków w domu. Tobie też nie ubędzie jak coś dla faceta zrobisz. Da się???? da się!!!

Gość matacz ,,,..,,,,
to po co ci facet !??? przestan pisac bzdury !!

oczywiście, że tak! nie mam zwyczaju wybielać się labo cfaniaczyć, bo za monitorem. mówię co myślę i jak jest.

Gość matacz ,,,..,,,,
tak ciebie i wszystkie pytam

hmmm.... no z pewnością nie tylko dla seksu (ale to też). wiesz... za dużo by pisać, nie chce mi się. żeby mieć kogoś obok siebie, na kogo można zawsze liczyć, kochać z wzajemnością itd...

Gość matacz ,,,..,,,,
twoja odpowiedz jest zatem OK - czekam na odpowiedzi tych innych :)

Gość matacz ,,,..,,,,
a zawsze liczyc to ja np. od lat mogę na przyjaciół i zona mi np. do tego potrzebna nie jest , pisze zona bom facet .

Gość gulgulgul ,,,,,,,,,
no wlasnie napewno nie do ruchania:o bycie z kims na codzien wspieranie ookazywanie ze zalezy wspolne plany na zycie potomstwo a nie tylko jebanie i jebanie:o

Gość matacz ,,,..,,,,
nie ... ja jestem typ faceta ktory zawsze spada na 4 łapy i w stanie jest zyc sobie sam tak samo jak z partnerem ! Tu nie ma roznicy ! jak chce pogadac to do klubu pójde - rozmówców od groma i wcale nie głupich ! jak zechce sexu to też go dostane w ilosci i jakosci o jaką mi chodzi - tu tez zona potrzebna nie jest ... teraz myslec dalej :)

Gość komformista
moncia80 - chcesz miec na kogo liczyć, ale sama z siebie nic nie dasz? Pokicać nie łaska? Może z ciebie taki próżniak, ze sama chcesz żeby wokól ciebie kicać?

no chyba przede wszystkim na żonę... tak uważam :) a jeśli chodzi o potomstwo, to nie ze mną. przynajmniej jeszcze nie teraz.

Gość matacz ,,,..,,,,
potomsto to kazdy facet moze miec to tam to tu , do tego zona nie potrzebna !

Gość matacz ,,,..,,,,
nie raz juz zycie pokazało , ze na zonie , czy na meżu sie pzrejechać mozna - to widać gołym okiem jak i tu na tym forum , ze tak jest ..... wiec ?:)

wszystko o czym pisałam działa w dwie strony. czasem mogę pokicać korona mi z głowy nie spadnie, ale niem ma mowy żeby tak cały czas jeśli facet zdrowy. a leniwa jestem to fakt :) tylko nie o lenistwo tu chodzi a o zasady.

Gość matacz ,,,..,,,,
jakie zasady ??