Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdumionamatka

niemiła sytuacja w szatni na basenie

Polecane posty

Gość zdumionamatka

otóż byłam wczoraj z moją 12 letnią córką na basenie w szatni przydarzyła nam sie bardzo niemiła sytuacja otóż moja córka owinięta w ręcznik przebierała się i nagle do szatni weszła kobieta z ok. 6-7 letnim synem córka staneła jak wryta ja równierz chłopiec popatzrzył sie na nią i powiedział "ale cyce" zaczełam krzyczeć na matke tego chłopca córka wpadła w szał a ta idiotka do niej że ma sie niedrzeć na jej synka i zaczeła ją wyzywać od dziwek i co robić w takiej sytuacji

Gość hhhmmmm
A jeżeli matka była sama z synem? ja też chodzę z moim dziewięciolatkiem do damskiej szatni, bałabym sie posałać go samego do męskiej. Widziałam kiedyś za to kobiete, która razem z mężem szła do męskiej. Tego nie mogę zrozumieć.

Gość zdumionamatka
rozumiem żeby matka chodziła z 5 latkiem ale 7 lub 9 latek jak sie czują kobiety gdy taki chłopiec na nie patzry niemówiąc jakie to przeżycie dla dziewczyny w okresie dojrzewania która dopiero sama oswaja się ze swoim ciałem dla mnie to poprostu chore żeby chłopca do damskiej sztni zabierać albo niech z ojcem przyjdzie rozumiem 5 latek włosów niewysuszy ale starsi to o braku kultóry i szacunku do innych świadczy

Gość :////
9 latek w damskiej? jak dla mnie 6-7 lat to juz przegiecie, ale 9 lat?? też chadzam na basen i jak widuję dzieci płci męskiej to co najwyżej max do 4 lat... jezeli dziecko ma ojca/ojczyma/opiekuna faceta (dzadek/wujek) to powinno z nim isc do meskiej... bez obrazy ale 9 latek spokojnie sobie poradzi w meskiej... widywalam juz samodzielne 7-8 latki, wiec takie matkowanie chyba nienajlepiej wplywa na Twojego syna wg mnie

Gość Millena z 5-cio letnim zwiazki
hahaha ja od 1 klasy podstawowki mialam basen i ci, tez sie mialam sama bac isc do damskiej??? czy kolesie z klasy do meskiej??? co za idiotka wyzej 9cio latka sie boi puscic, haha w szkole nie ma basenu???

Gość :\\\\
9 lat to juz nie maly rozkoszny maluszek, tylko niedlugo dojrzewajacy chlopak... wielu kobietom takie stare byki sie nie podobaja w damskiej, dlatego taka matka powinna wyprowadzic swoje rozpieszczone dziecko i wskazac miejsce do przebierania sie... no chyba nie sadzisz ze jak sie nie podoba to maja wyjsc kobiety, ktorym w pelni nalezy sie korzystanie z tej szatni zeby miec zachowana prywatnosc...:\\ wg takiego ukladu to niedlugo bedziemy chyba wpuszczac 15 latkow a potem to i stare dziadki...:\\\

Gość gość
powinny byc szatni dla rodzicami z dziecki.em i sztnie szkolne lub szatnia jedna dla rodzicow z dziecmi i szkoły

Gość gość
Ale dla 12 latki to bardzo krepujaca sytuacja . Wytłumacz corce ze kobieta była nieodpowiedzialna i zeby nie brała sobie tego do serca .

Gość Magda z K
To jest dopiero niemiła sytuacja. Będąc na basenie w damskiej szatni, rozbieram się, a tu wchodzi pan od spraw technicznych i idzie sobie jakby nigdy nic, nie pyta czy można, nie mówi przepraszam, nie cofnął się za drzwi... Po prostu, przemarsz wojsk radzieckich, nie ważne że stoję bez bielizny. Zero kultury i szczyt arogancji. W tygodniu korzystają z basenu dzieci i nie wyobrażam sobie aby ktoś taki chodził sobie przez szatnię damską podczas gdy przebierają się dziewczynki. Skoro nie ma respektu przed rozbierającą się obcą kobietą... O zgrozo!!! Dodam, że to nie pierwszy raz się zdarzyło na tym basenie (dotyczy tego pana)

Gość gość
A ja kiedyś na basenie zagadałem się z jakąś przypadkową dziewczyną i jakoś wyszło że poszliśmy razem do jacuzzi sama zaproponował wsadziła mi łapki w slipki no to ja nie krępowałem się i też poszła łapa w jej majty haha, ona mi zaczęła walić a ja jej robiłem dobrze palcami ściągła mi slipki i doszedłem ona też miała orgazm heheheh jak ktoś po nas wszedł to na żel mógł się nadziać :)

Gość gość
PROWO JAK H/U/J

Gość Magda z K
To jest dopiero niemiła sytuacja. Będąc na basenie w damskiej szatni, rozbieram się, a tu wchodzi pan od spraw technicznych i idzie sobie jakby nigdy nic, nie pyta czy można, nie mówi przepraszam, nie cofnął się za drzwi... Po prostu, przemarsz wojsk radzieckich, nie ważne że stoję bez bielizny. Zero kultury i szczyt arogancji. W tygodniu korzystają z basenu dzieci i nie wyobrażam sobie aby ktoś taki chodził sobie przez szatnię damską podczas gdy przebierają się dziewczynki. Skoro nie ma respektu przed rozbierającą się obcą kobietą... O zgrozo!!! Dodam, że to nie pierwszy raz się zdarzyło na tym basenie (dotyczy tego pana)

Gość gość
beznadziejne prowo postaraj się bardziej

Gość Magda z K
Nie muszę się starać, jego zachowanie było wystarczająco "prowo"