Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna..

Obiecywał Irlandię a dał Białoruś- ludzie giną podobną śmiercią...

Polecane posty

Gość Dziewczyna..

Oto jak wyglądala Smierc dyrektora Kancelarii Tuska: http://wzzw.wordpress.com/2011/04/05/jak-zginal-dyrektor-kancelarii-tuska/ Cóż bardzo podobnie do Leppera.... i osob - świadków katastrofy smoleńskiej... 5 ofiara przyla, tylko dlatego ze zamiast na autostradę...pojechal przez miasteczko niską prędnoscią...i jak stracil panowanie nad kierownicą..i uderzył w bramę cmentarną przezył- reszta niestety nie.... Dlaczego o tym nie mówia media? No dlaczego? Bo mówia tylko o tym co było zlecone przez PO... Ocknijcie sie ludzie!

Gość Dziewczyna..
Zacznijcie w koncu myslec.... bo jeszcze chwila i zaczą was bic na ulicy i ponizac jak na Wschodzie!

Gość Dziewczyna..
Co jest Brednią? To ze ginie tyle osob? Upozorowac samobójstwo jest bardzo latwo.... dlaczego wybrali piatek? Bo ludzie nie bedą mieli okazji zbyt wiele mówić.... a potem sie zapomni.... a ww weekend nikt nie bedzie rozpoczynał sledzctwa... To co mogl miec podona we krwi by zostac obezwladnionym...to juz dawno tego nie ma.... niektore srodki utrzymuja się do 2 h.... No cóż... Nie ma co, dobre jaja. Praktycznie druga Rosja. Ale ludzie i tak takich rzeczy nie widzą, wszystko zamiotą pod dywan. Przecież nasz premier to taka gwiazda prawie jak Obama Całe szczęście nawet telewizję nieczęsto oglądam, to nie muszę patrzeć na tą parszywą gębę

Gość tak juz jest niestety
Polska za Tuska stała się krajem samobójców, którzy mogli mieć kluczową wiedzę o tych na samej górze. I ja leming mówię ci że nie ma w tym nic dziwnego bo w tvn autorytety tak mi powiedzieli.

Gość Dziewczyna..
Dobrze rządy to PiS i Pan Premier Jarosław Kaczyński! A wy przestańcie oglądać TVN i zacznijcie myśleć samodzielnie. Kurde.

Gość Lepper miał wiedze ale
o Kaczyńskim.

Gość Dziewczyna..
Spokój? W postaci upozorowanych samobójstw? Biedy i glodu? O takim spokoju mówisz? Aż mdli od glupotych niektorych z Was!

Gość Dobre rządy to wtedy
jak Lepper był premierem a Filipek ministrem? Jak co chile z rządu wywalali Samoobrone a potem przyjmowali?:D:D:D:D

Gość kepertyna
tak juz jest niestety Polska za Tuska stała się krajem samobójców, którzy mogli mieć kluczową wiedzę o tych na samej górze. I ja leming mówię ci że nie ma w tym nic dziwnego bo w tvn autorytety tak mi powiedzieli. akurat Lepper był bardzo kluczowym politykiem :O

Gość Biedy i głodu????
Chyba nie wyglądałas na ulice, nie byłas w markecie....:D:D:D

Gość do dziewczyny
strzel sobie w łeb, bo z ciebie nic już dobrego nie będzie. Zostałaś zindoktrynowana na całego!

Gość sierpniowy przypominacz szkoln
spokój. a PO to zapewnia. i dobre rządy ludzie wolą. PO jest dobre dla byłych komunistów i osoby pokroju Sobiesiaka Dla pani Haliny z emeryturą 800 zł PO oznacza nędzę...

Gość Dziewczyna..
Owszem mial wiedze! I chcial poprzec slowa Kaczynskiego apropo afery gruntowej! Najpierw sie zapoznajcie do konca z trescia i z tematem a pozniej piszcie!

Gość Lepper miał wiedze z tych
czasów jak był premierem bo wtedy miał dostep do dokumentów.

Gość adsfdfda
W postaci upozorowanych samobójstw? Jeżeli masz jakąkolwiek więdzę na ten temat to powinnaś natychmiast pójść na policję. Byłaś? No i zdradź nam skąd wiesz, że były upozorowane. Każdy jest ciekawy.

" Dziewczyna.. Co jest Brednią? To ze ginie tyle osob? Upozorowac samobójstwo jest bardzo latwo.... dlaczego wybrali piatek? Bo ludzie nie bedą mieli okazji zbyt wiele mówić.... a potem sie zapomni.... a ww weekend nikt nie bedzie rozpoczynał sledzctwa... To co mogl miec podona we krwi by zostac obezwladnionym...to juz dawno tego nie ma.... niektore srodki utrzymuja się do 2 h.... No cóż... Nie ma co, dobre jaja. Praktycznie druga Rosja. Ale ludzie i tak takich rzeczy nie widzą, wszystko zamiotą pod dywan. Przecież nasz premier to taka gwiazda prawie jak Obama Całe szczęście nawet telewizję nieczęsto oglądam, to nie muszę patrzeć na tą parszywą gębę" przecież jest to oczywiste co to za breednie:P.Przecież pisanie o Białorusi było nie na temat bo powinno sie pisać o Korei Północnej a nie Białorusi:P.Bo za Białorusią to już jest Polska od dawna.

Gość Dziewczyna..
Nie bez powodu tez sie zwierzyl pare miesiacy temu ze sie boi o wlasne zycie....

Gość kepertyna
sierpniowy przypominacz szkoln spokój. a PO to zapewnia. i dobre rządy ludzie wolą. PO jest dobre dla byłych komunistów i osoby pokroju Sobiesiaka Dla pani Haliny z emeryturą 800 zł PO oznacza nędzę... a dla mnie lepsza emeryturka Pani Hailnki to perspektywa ze dla mnie za 30 lat braknie kasy na moją :P Czy nie lepiej aby teraz pani Halinka która zyła za pół darmo w komunie zacisnęła pasa a ja zebym swobodnie mogła pracowac na swoją?:P

POWCY czemu się nie pochwalicie zatrzymanie i pobiciem Starucha z Legii na komendzie w Warszawie za Tuska matoła?

Gość Dziewczyna..
Wiecie was najwieksze w swiecie dowody nie przekonają! Stajecie sie jak komuniscie! A tam jest tak: Mimo ze jest biale masz powtarzac za mną ze jest czarne! Zachowujecie sie w identyczny sposob!

Rządy polskie-i oczywiście nie tylko po-doprowadzą do tego ze ludize będą uciekać z Polski na Białoruś jak ktoś ich nie powstrzyma albo ktoś porządny w POlsce nie dojdzie do władzy:O.

Gość jakie dowody?
podaj je bo ja nie widziałem.

Gość adsfdfda
Ale o jakich dowodach piszesz? Rzuciłaś hasło "upozorowane samobójstwa" i co dalej? Pisz.

Gość lepper w jednym z ostatnich
wywiadów powiedział że miał zeznawać w procesie o naciskach NA RZECZ kaczynskiego daj link do tego wywiadu. poczytamy zobaczymy.

Inny przykład słowności Tuskatki: Pan panie KAczyński zakłada tylko podsłuchy i montuje fotoradary... Tymczasem to za Tuska przybyło fotoradarów i podsłuchów...

Gość Dziewczyna..
http://uczciwa.polityka.salon24.pl/330956,niezalezna-pl-lepper-zginal-bo-chcial-sypac 'Redakcja „Gazety Polskiej dysponuje dowodami, że Andrzej Lepper chciał potwierdzić zeznania Jarosława Kaczyńskiego dotyczące „afery gruntowej. Informacje w tej sprawie znajdą się w najbliższym numerze „GP" Źródło: http://niezalezna.pl/14251-lepper-zginal-bo-chcial-sypac

Gość no gdzie ten link do
wywiadu z Lepperem? bo chce przeczytac

Gość złodziejami??? a co i komu
ukradli? podasz jakieś przykłady?

Gość czy ja moge prosic o link
do tego wywiadu z Lepperem gdzie on mówi że poprze Kaczyńskiego??

ukradli mi 2 tysiaki zasiłku pogrzebowego dla mojego biednego dziadka... niestty