Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

już nie mogę powiem wam...

Polecane posty

ja chyba całkiem głupieję od tej kafe :( Ale wy jesteście tak wstrętni, że to sie nie da opisać. Wczoraj - jeszcze wczoraj!!! chciałam wam tu pisać jako NA SYGNALE i wklejać policyjne nowości, żebyście uważali, ale dziś - gdy przyśniła mi sie KTÓRY TO JUŻ RAZ OGÓLNIE!!! Analiza Michael - stwierdzam, że naprawdę wy jesteście gorzej niż zera tu. Naprawdę :( Co dziś mi się przyśni. Łeb mi pęka a dopiero 10.30. I tyle :(

Wiecie co - zaczynam obmyślam wszystko i normalnie robi mi sie coś :( Wszyscy mnie oszukiwali. Ale wiecie - JA NIE CHCIAŁAM ŻADNYCH studiów, żeby nie było, że ja chciałam JAKIEKOLWIEK STUDIA w życiu. Ja chciałam być ogrodniczką wiecie i mieć średnie ogrodnicze. Chciałam też byc dalej archeologiem, ale skoro nie było kasy to nie. Dlaczego ja dostałam paszport niemiecki w wieku lat 23 (jedynie, ze nie 33) to ja NAPRAWDĘ NIE ROZUMIEM. Może wy to rozumiecie... A poza tym jeszcze wam napiszę, że nie moge uwierzyć, że KK jest taki rozwiązły. Naprawdę. Bo wiecie - pewnego dnia dostaliby przepisy jak mają się zachowywać, żeby nie było nadużyć w sferze seksualnej, ale oni nie chcą. Tu będą CIĄGŁE WOJNY obawiam się aż się oni nauczą rozumu. Europa to chyba najbardziej wyuzdany kontynent na swiecie. TEGO NIKT NIE ROZUMIE co ten Kościół wyprawia. Ale wiecie - Bóg żadnej budy nie budował. To nie jest on. Te budowy to nie jest on. Co tu było, że tu się taki plac zrobił budowy. Bo wiecie - Chiny powinny się USA poddać bo oni mieli mieszkać w lesie. Zaczęli budować, dobrze im się żyło i zaczęli sie mnożyć. Ale tak jeszcze daleko nie doszli jak Europa - USA też są młodsze. Grecja - stamtąd były lesby- też pobudowani. Dojdą do wniosku, ze budowa nic dobrego i tyle. Kto najwięcej buduje ten jest najbardziej niemoralny. I teraz dylemat KTÓREGO NIE POWINNO BYĆ mając Biblię - mnożyć się czy nie. Bo te Chiny tez dojdą, ze sa z lasu. I tyle. No ale... i tyle :(

I wiecie żal mi tych Chin bo oni powinni się mnożyć i iśc na wojny. Nie. Czemu? Czemu oni się ograniczyli. Te wojny powinny być. Teraz jest atom, ale jak juz zaczęli budować to mieli iść w ekspansję. Najwyżej by ich ubyło wiecie. Ale tu to będzie COŚ STRASZNEGO i tyle :( Ta Europa to 1 tragedia. I to jest tylko takie Bóg - żadnej budy, a Maryja - szkoda bud, skoro są to zeby sie nie zmarnowały. I tyle. I to jest Europa. W SUMIE - maryjna, no ale... kiedyś nie było tu bud. I patrzcie - jak ta Europa sobie to wyobrażała? Że co niby? No właśnie za bardzo nie wiem.

:( :( :(