Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RTHYJF

Z MORSKIEGO OKA DO CZARNEGO STAWU

Polecane posty

Gość RTHYJF

JAK TO DALEKO? ILE JESZCZE TRZEBA ISC ? CZASOWO?

bez mapy nie powiem i tobie też radze wziąć mapę w góry na mapie sa podane czasu przejść poszczególnych szlaków

Gość oo taterki
Na szlaku masz takie tabliczki ile czasu jeszcze. A co po MOKU juz sie tak zmeczyles ze nie masz sily isc dalej:P?? ja jutro wybieram sie na rysy:)

Gość RTHYJF
A NIE ORIENTUJECIE SIĘ od której rano jest czynne wejście do tatrzańskiego parku ? nad morskie oko?

Gość oo taterki
jak bedziesz przed kims kto sprzedaje bilety to najwyzej wejdziesz za darmo. Ja o 4 rano startowalam kiedys

Gość RTHYJF
tyyyyy - widzę że naprawdę jesteś zorientowany trolu

Gość RTHYJF
o czwartej ? a to mozna tak wcześnie ? nie jest zamknięte wejście ?

Gość oo taterki
hehe a Ty sadzisz, ze caly park jest ogrodzony i na klodke zamykany?? hehe. Jesli wchodzisz w dzien to Cie bez oplaty nie przepuszcza, ale nad ranem mozna startowac i nie ma problemu z wejsciem. Wiec mozesz wyruszyc wczesnie bez problemy. Nie wiem od ktorej ktos siedzi i pilnuje wejscia. A;le to i tak groszowe sprawy:)

Gość oo taterki
tez sie wybieram w tatry jade dzis pociagiem nocnym mam nadzieje, ze pogoda dopisze nam bede caly tydzien

Gość oo taterki
a jesli chodzi o pierwsze pytanie do z morskiego do czernego stawu okolo 30 minut. Wzalesnosci jak u Ciebie z kondycja. Podejscie jest dosc meczace, bo trzeba pokonac 120m roznicy wzniesien, ale szybko sie idzie. Mi srednio schodzi jakies 30 minut

Gość RTHYJF
spadaj podszywaczu !!

Gość oo taterki
bilet ulgowy kosztuje 2 zeta, normalny 4 zeta

Gość oo taterki
misiow nie mozna dokarmiac chyba, ze chcesz by Cie jakis w koncu zaatakowal. Wiec odpusc sobie atrakcje misiow. Naprawde nie jest to bezpieczne zwierze.

Gość oo taterki
jesli masz noge w gipisie to nie radze w ogole wybierac sie w trudniejsze szlaki chyba, ze usiadziesz na wozku i ktos sie dopcha po asfaltowce do MOKA ale nad czarny juz nie dokuśtykasz raczej fajnei gadasz z podszywem chyba:P ale nudzi mi sie

Gość oo taterki
hmm nie podszyw powiadasz. No to sugeruje naprawdę jak Ewa radziła zapoznać się z mapą, bo widać, że zielonego pojęcia o Tatrach nie masz. Poczytaj trochę w internecie zorientuj się itd.

Gość RTHYJF
nic nie wiedzący podszywie - spadaj !

Gość ONOMOKUTANGATO
Ja mam tak wielka kutange, ze zostawilem jej poczatek w Morskim Oku i ruszylem do Czarnego stawu. Dzieki temu bylem w dwoch miejscach na raz. Tylko szczupaki z Morskiego Oka mi napleta obgryzly i wyglada teraz jak ser szwajcarski :(

Gość oo taterki
Nóżki bozia dała więc radzę chodzić niż męczyć konie. Droga do Morskiego Oka jest nudna, ale jeśli ktoś któryś raz z kolei ją pokonuje. Sądzę, że jeśli nigdy nie byłeś nad Morskim Okiem możesz śmiało przejść i mimo, że tylko asfalt to i tak są ładne widoczki, można przejść skrótami jest ich chyba 4. I mieć tę satysfakcję, że się doszło samemu. Droga w ogóle nie jest męcząca, małe dzieci o własnych siłach ją przechodzą.

Gość oo taterki
to nosidełko i spacerek:) tatuś nie ma siły?? hehe. Jeśli tak bardzo chcesz się przejechać wozem to nic nie stoi na przeszkodzie, nikt nikomu nie może zabronic tego, ale sądzę, że ciągać dwumiesięczne dziecko na takie wyprawy szczególnie, że pogoda aktualnie w Tatrach nie jest zbyt pewna to troszkę głupi pomysł. Ale decyzja nalezy do rodzica. Wydaje mi sie koszt to jakies 30 - 40 zl oczywicie w jedna strone

Gość ONOMOKUTANGATO
Nakarm nim szczupaki z Morskiego Oka

Gość RTHYJF
nie jadę z dzieckiem - cały czas głupi podszywacz się wkleja

Gość oo taterki
No ok. Podszywy, ale na swoje pytanie uzyskales juz odpowiedź na poprzedniej stronie Ci napisalam. Cos jeszcze chcesz wiedziec?

Gość RTHYJF
DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI I NAPISZCIE mi jeszcze co w warto zobaczyc i gdzie się wybrac

Gość oo taterki
idź zobaczyć jak dziewczyny piorą w potoku, staników nie zakładają