Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Kuferek_

Załowac czy starać sie? Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość _Kuferek_

Witam Was! Zwracam się do was o pomoc,ponieważ sama nie wiem co zrobić , targają mną rózne uczucia .Poznaliśmy się przez internet ,rozmawialiśmy ze sobą ok 3 miesięcy.Umowiliśmy się jak był na urlopie w Polsce.Na pierwszej randce stwierdziłam ze to jest ten facet na którego czekałam tyle czasu,Widywaliśmy się codziennie ,spędzalismy kazdą chwilę razem.Po paru randkach powiedział ze kocha ...i Tu zaczynają sie schody.Przestraszyłam się , robiłam mu wymówki ze jest mamisynkiem ,ze nie chce wyprowadzić sie od mamy.ze Nigdy nie będe mieszkała z teściową itp.Zadzwonił do mnie ze zrywa , przez cały tydzień nie odzywałam sie do niego wiedziałam ze wraca więc stwierdziłam ze trudno jakos przezyje on pojedzie i koniec.Caly tydzien dzwonił do mnie i pisał ale nie reagowałam , dzien przed jego wyjazdem zadzwoniłam do niego ze chce wszystko naprawić bo zrozumialkam ile dla mnie znaczy.stwierdzil ze nie da sie wszystkiego naprawić.Na e-mailu znalazłam od niego wiadomość ktora napisał mi dzień po zerwaniu,dlaczego to zrobił .Wczoraj do niego napisałam stwierdził ze to moja wina ,ze wszystko zepsułam ze zachowuje sie jak dziecko:/ W polsce będzie dopiero za 3 miesiące .jest sens walczyc o niego? jak ciągle zarzuca mi ze to moja wina?! jest bardzo związany z rodziną i wbiłam sobie do głowy ze nigdy mnie nie bedzie kochał bo kocha rodzinie i tylko ona sie dla niego liczy.

Gość jajajajajajaj
muzułmanin ????

Gość zostaw go
nie bedzie cie szanowal taki czlowiek, a ty pokazalas mu, ze ci zalezy i wrecz blagalas o jakas szansw...nie popelniaj mojego bledu

Gość ja bym temat
Zarzuciłaś mu że on maminsynek, a ty co? Przestraszyłaś się, że będziesz musiała się wyprowadzić od swojej mamusi i przeprowadzić do niego... Przyganiał kocioł garnkowi. Dlaczego zerwałaś? Tak naprawdę? Bo nie byłaś gotowa na stały związek? Bo nie byłaś gotowa na wyjazd z kraju? Bo w gruncie rzeczy on ci się nie podoba? Jeśli któryś z pierwszych dwóch powodów, to żałuj. Nikt ci się nie kazał od razu zaręczać po 3 miesiącach. A ty skreśliłaś związek, który jeszcze tak naprawdę się nie rozwinął a miał taką szansę.

Gość _Kuferek_
on ze mna zerwał nie ja z nim !!!!!!!!!! nie doczytałes