Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

jestem załamana...

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Jestem załamana. Powiem wam dziś powinnam dzwonić w sprawie wyjazdu do pracy pod Berlin - udałoby się - nie ale coś by było. Lecz nie mogę. No nie mogę albowiem... zabiją człowieka przeze mnie w Holandii. Jest to normalne? W takie środowisko wpadłam. Jedno morderstwo i tyle :( I będzie ZNOWU NA MNIE. Zobaczcie I TO JEST DOBRZE - rok nie mam pracy, wszystko żle, ale nie mogę w sumie wyjechać bo człowieka zabiją. Zastanawiam się czy jechac gdzieś indziej czy iść na policję po prostu i zgłosić, ze IWONA X. chce zabić człowieka bo nie chce się z nią ożenić, a jej zdaniem nikomu na nim nie zależy - a jeśli nie nikomu to nikt jej w tym nie przeszkodzi bo miał się z nią ożenić i już. Rozumiecie coś z tego? I co? Ja mam iść na policję , że TO JEST MOJA WINA? Ale patrzcie - bo siedzę i mysle CO JA MAM DO CHOLERY ROBIĆ - pójdę na tę policję i za 5 minut to samo!!! No to samo!!! Bo ci ludzie przecież nie byli w stanie mi powiedzieć, że ja mam papierosa w biurze wpisanego 9 lat!!! Rozumiecie co to znaczy? Nie rok, nie dwa, nawet nie 3 lata. 9 lat - następnie NIE WIADOMO PO CO JA TAM WYJECHAŁAM , ale powiedzieli to instruktorowi prawa jazdy tutaj i zobaczcie - to była wiadomość roku, który to morderca jechał sobie po mnie od 6 lat o czym nie wiedziałam. Jeszcze miał kumpla. Wiecie nie wiem czy bym za mąż wyszła w czasie tych 6 lat no ale... taki koniec? Wątpię. I o co mam pretensje. O to. A dwa bracia - słuchajcie - 2 braci - 2 razy ratuj im życie. Ten starszy już da sobie radę. Pan Haki - gdzie pan masz dziecko? Bo będzie, że mu na dzieciach wiecie nie zależy. No to tak się wybroni , a ja? Ja PODOBNO w tej szkole nic nie robiłam? Przeciez to też są dzieci, nie? A skąd temu bratu wymyśliłam to dziecko. Zresztą ja mu tego dziecka nie wymyśliłam - to dziecko zrobiła sobie Żaklina i latała z telefonem i zdjęciem dziecka dyć - 2 letnie dziecko, ale za jakiś czas? Tak za 3 -4 lata? I tyle :( ŻEBY NIC NIE BYŁO NA MNIE. I wiecie - ja tam byłam UWIERZCIE MI 2 tygodnie - żebym tam była 3 miechy to ich pieprzę - 2 tygodnie. Ja idę na policję jak COKOLWIEK poczuję żle z ich strony w NIemczech. 2 TYGODNIE I MNIE BEZ PRZYCZYNY ŻADNEJ WYRZUCILI - nawet mi nie wpisali ZAGROŻENIA POŻAROWEGO po amazonie.de a tak sobie lecieli dalej - papierosem i tyle - w biurze 9 lat temu, to wiedzieli i od razu mnie TEŻ POSZMACILI. No wiecie... to już w ogóle nie miałam jechać dalej. A przecież poszłam do pokoju dla niepalących. Co ja mam robić dalej? Myślicie że to łatwo wymyślić co robić dalej?

Gość janusz z bydgoszczy
ocho, zaczęło się :classic_cool: