Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sercem zawsze z Tobą:(

Ciekawa jestem czy facet którejś z was zrobił dla niej tyle co mój dla mnie ?

Polecane posty

gdzie was zabierał na randki itp ? czy któryś : odwoził ją ciągle do domu zabierał na spacerry do lasu pod gwiazdy w nocy w aucie albo nad rzeke nasłuchiwac nietoperzy to było cudne , lepsze niż jakaś restauracja czy klub... piekne miejsca.. tyle rozmów... :( czy przyjeżdzał do was zapłakany przepraszał wysyłał mmsy z przeprosinami zamiast banalnych kwiatków wiadomosci w grach na fejsbuku albo misia na zywo

Gość Takaseeeej
tak..

Gość iuyg
Zamiast karmic swoj egoizm bzdurami-przeczytaj to i pomysl: Nie spogladajcie ani na Zachód, ani na Wschód, gdyz otaczaja was wrogowie, którzy pragna waszego upadku. Jesli oddacie waszym wrogom to, co macie, to beda oni miec nad wami jeszcze wieksza kontrole. Uwolnijcie sie od tego, co zniewala wasze serca i oddala od Boga! Nie dajcie sie oszukac! Pamietajcie, ze wasza sila lezy w waszej wierze i tradycji. Naród polski zostal powolany, aby dac swiadectwo Europie i swiatu. Wasze Jestem oznacza prawdziwa tozsamosc chrzescijanska zwiazana z Maryja Królowa tych ziem. Wasze Pamietam jest znakiem unizenia przed Bogiem, który zawsze wyprowadzal was z niewoli i blogoslawil. Wasze Czuwam jest gotowoscia serc do modlitwy i zjednoczenia z Bogiem. Polacy! Wasze grzechy zasmucaja oblicze Boga. Szybko zapominacie o laskach i dobrodziejstwach, które wyprasza dla was wasza Królowa. Wiedzcie jednak, ze przez wzglad na Jej modlitwy, Jej wstawiennictwo Bóg wspiera was laska, bo chce oczyscic was i umocnic w nadziei.

Gość twims
Nietoperzy nie słychać, ściemniasz coś :>

słychać :( On słyszał. i jeszcze w dodatku wypatrywał rózne stwory np. jeże , dziki (wtedy rzuciłam mu sie w ramiona :P ) jelenia sarne i zająca z nim widziałam albo szukał krabow w morzu jaki On był kmochany i cudny...teraz żaden facet nie jest taki wrażliwy jak oN :( : ( :(

Gość normalny facecikk
:) tyle uwazaz ze to tyle ? lol zabieralem moja lase zawsze z pracy, uwazalem to za obowiazek. randki spacery tosamo. mało tego jak sie zareczylismy zacząłem sporo zarabiac i poprosilem jej zeby zucila swoja prace a ja bede w zamian dawal jej dwukrotnosc tego co zarabiała. dzis jestesmy szczesliwym małżeństwem, ja pracoje ona wychowuje synka.

Gość normalny facecikk
pracuje :)

Gość normalny facecikk
od zawsze wstaje rano ide po zakupy i robie jej sniadanie i kawunie. dlamnie moja zona to ksiezniczka i bede robil wszystko zeby sie tak wlasnie czuła.

Gość Takaseeeej
chyba bym sie zanudzila... zlota klatka , zalezy co kto lubi

normalny facecik - aż nie wierze że to serio...ale ta Twoja kobieta ma farta.. ja to nie wiem...spotykam róznych dziwaków np. kolesia który chce sie ze mną składać na czipsy........ !! :O a tamten wcale nie miał dużo a pożyczał skad sie dało żeby mnie wozić po mieście, żeby pokazać mi tyle ładnych miejsc...Ty dużo dajesz swojej ale też dużo masz...a mi chodzi o proporcje mój wiele nie miał ale wiele mi dawał :( oo albo spotkałam niedawno kolesia co zarabia kilka tysi i zaprosił mnie do kina, po czym daje mu pieniadze za bilet a on nie odmówił :o same skąpce... a miły gest w postaci odwiezienia do domu ? chocby autobusem to ten moj kolega ex chlopak ze studiów mówił " odwioze cie jak dasz mi 1 zł na bilet" przed kolejną " randką " powiedziałam "spotkamy sie jak mi dasz 3 zl na bilet :D )

Gość lagaruka
wiesz, to zupelnie normalne zachowanie:) normalneggo faceta:) moj jest taki sam. mimo iz mam 3 minuty piechota do domu, przyjezdza po mnie do pracy w zimie, bo jest ciemno i nie chce zebym sama wracala. potrafil dzwonic w srodku nocy zeby uslyszec moj glos, i wiele wiele innych rzeczy:) ale nie ma co sie rozplywac, bo tak wlasnie zachowuje sie normalny facet ktoremu zalezy na kobiecie:)

Ah, już widzę. Mogę zapytać co się z nim stało? Laguarka - fakt, aż dziwne, że zwykłe zachowanie traktuje się jak coś wyjątkowego.

Gość moj na szczescie nie placi
mi za to ze siedze w domu i piore mu gacie moge sie spelnaic zawodowo - ciesze sie, ze pochwala moje pasje i ze sie dogadujemy a autorko skoro ten twoj taki super to gdzie jest ?? wlasnie co z aminka ??

Gość normalny facecikk
jakos nie daje wiary ze ktos chce na bilet za odwiezieni, miło sie spedza czas i fajnie jest odstawic laske do domu no i lapie sie plusa. nie zawsze byłem majetny jak poznalem moja zone zarabialem 1500pln. dzis jest deczko lepiej zarabiam wiecej w jeden dzien.... złota klatka ... to nie jest tak do konca daje zonie wolna reke moze isc do pracy tylko szkoda mi jej zdrowia i nerwow za prace gdzies za 1800pln.

to znaczy że na mnie zależało tylko jednemu :( :( a ja idiotka go zostawiłam bo byl zbyt zaborczy ...i myslalam że spotkam nowego lepszego ale ci nowi tacy płytcy....zabiegają o spotkanie , podlizują sie a pozniej nawet odprowadzić nie raczą:( i jeszcze mówią że ja ich olewam :/

Gość idz spac dzieciaku
a do faceta prawie idealnego, hmmm pewnie zalezy co ktora kobieta woli, ale sama wiem, ze siedzenie z dzieckiem 24h na dobe dopiero moze zryc psyche dobra matka to szczesliwa i spelniona matka...

tak...dopiero gdy się to straci to sie widzi że to nie jest zwyczajne a wspaniałe traktowanie... chocby to że jak w nocy sie budzimy to podawał mi wode... a inni ? tzn z jednym miałam od tamtej pory do czynienia ale o wszystko musiałam sie dopominać...zero troskliwosci :/

nawet nie chciał żebym mu loda robiła...bo mówił że mnie szanuje i teraz to doceniam....w ogole jakoś na seksie mu nie zależało aż tak, spędzalismy miło czas...spotykalismy sie codziennie tylko przeszkadzało mi że się mną rządził...dlatego zerwałam ale dzisiaj bym wrocila do niego tylko on juz mnie nie chce :( jest wolny pewnie szczesliwy

mój robi to samo co Twój, a nawet więcej, ale jakoś nie mam potrzeby chwalić się tym. to są tylko nasze intymne, wspaniałe chwilę. tylko dla nas. nie dla ludzi z netu...

on miał pasje, miał hobby, znajomych , a ja i tak byłam zazdrosna i zła że nie spędza czasu tylko ze mną ;(

Gość twims
To się kuźwa zdecyduj, on był zaborczy czy Ty?

gdybysmy dalej byli razem nie pisałabym o tym na forum ,ale ja jestem taka nnieszczesliwa bez Niego :( nie wiem czy spotkam jeszcze MIłosc......juz prawie rok mija ja coraz bardziej tesknie popełniłam wielki błąd. inni faceci olewają swoje kobiety, a on nigdy nie podrywał innej bedac ze mmna, naprawde był wierny , raz tylko coś zrobił i wtedy go rzucilam :( ale przesadziłam

on był zaborczy i ja..... on bardziej bo sprawdzał mojego kompa, moje portale, wiadomosci, komórke...nawet jego rodzice sie dziwili że tak mnie sprawdza...też mu robiłam czasem awantury o jakas panne nawet zwykla koleżanke

Gość no takiego to akurat bym nie
chciala, daj spokoj. swietnie, jesli facet duzo dla mnie robi (a mialam takich paru, w zasadzie latali za mna, jak pieski), aczkolwiek nasluchiwanie nietoperzy....... :O o ile nie robi tego zeby poruchac, to w moich oczach jest ciapą. facet, to ma byc facet, a nie płaczący misiek, wydajacy sie zyc w nostalgii za romantyzmem. :O no, ale skoro Ciebie uszczesliwia to gratulacje, super. :)

może i byłam za młoda...on myslal o przyszlosci a ja chcialam sie cieszyc życiem flirtowac ale na co mi te flirty i komplementy obcych facetów gdy nie mam sie komu wyżalić, do kogo przytulić nie mam wsparcia...nie mam kogos kto zawsze bedzie dla mnie tak jak On byl :( o kazdej porze ;( nie było sytuacji żeby nie odbierał komórki czy nie pisał