Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffasafaff

Najmłodsze dzieci nic od nas nie dostaną!!! Chociaż mamy na to pieniądze!!!

Polecane posty

Gość ffasafaff

Najstarszemu synowi ja i mąż kupiliśmy mieszkanie, drugiemu synowi również kupiliśmy mieszkanie, naszemu kolejnemu dziecku - córce również kupiliśmy mieszkanie. Oprócz tego dostały one od nas samochód i wyremontowaliśmy każde mieszkanie(meble, kafelki, parkiety, telewizory, zmywarka do naczyń, pralka, itp). Natomiast najmłodsze dzieci -Najmłodszy syn skończył technikum gastronomiczne -Młodsza córka ogólniak i wybiera się na kurs fryzjerski I postanowiły że zakończą na tym swoją edukacje, razem z mężem postanowiliśmy że one nic od nas nie dostaną, niech wiedzą że bez studiów będzie im ciężko w życiu.

Gość ffasafaff
Chcemy nauczyc nasze dzieci tego że w życiu nie ma nic za darmo. Nasze starsze pociechy dostały mieszkania po ukończeniu studiów i teraz rozpoczynają studia doktoranckie. A tych dwoje co? jak będzie wyglądała ich przyszłosc?

zycze powodzenia. zeby nie bylo tak ze na starosc bedzie wam trzeba dupe podcierac a starsze waz zostawia tylko na mlodsze bedziecie zdani.

Gość ffasafaff
W tych czasach każdy ma studia, dlaczego oni mają byc gorsi?

Gość MiękkaWata
Patrząc na post powyżej, boje się, że z poziomem edukowania naszych pociech jest coraz gorzej. Kto będzie czynił nasz Kraj lepszym? Armia fryzjerów - analfabetów?

Gość 111234
0/10

Gość ffasafaff
A jednak im bardziej marne prowokację wymyślam tym intensywniejsze jest me podniecenie seksualne. Czy ktoś mógłby Prostej Kobiecie z gminu wytłumaczyć ów paradoks?:classic_cool:

Gość nareszcie lato
Taaaaaaaaaaaaaa mój syn jest budowlańcem i zarabia od 4-6 tys zależy od miesiąca -studiów nie ma. Córka po studiach informatycznych ,zarabia 1700-2000 tys mies.i do tego jest mega konkurencja w tym zawodzie bo informatyków jest jak grzybów po deszczu.Więc nie pierdziel że studia to super przyszłość ,ty po prostu chcesz chwalić się wykształconymi dziećmi i tyle.Durne myślenie. Jeszcze jedno ,dziewczyna mojego syna jest po szkole właśnie gastronomicznej -kierunek kucharz i jej dochody na mies .to też w granicach 2-3 tys(wesela,imprezy dodatkowe).Sami kupili mieszkanie,sami je urządzają ,podróżują za to córce muszę wiecznie pomagać i masz swoje studia !!!!!!!!!!!!!!

Klawiatura mi nie wstukuje idioto bo w lozku leze. Tyle studentow bez pracy. Moi rodzice maja ogromna firme i w cholere kasy i mnie i brata traktuja rowno mimo ze ja mam studia a on nie i obaj jestesmy juz dorosli. Post powyzej jestem wyksztalconym czlowiekiem jesli o to Ci chodzi.

Gość ja wzraslje
jak tamte dzieci mają takie ciężkie studia to dlaczego nie kupili sobie mieszkania sami co, nie maja pracy ? dziwne... Tylko mamusia i tatuś im kupuje ? Weź kobieto nie pisz bzdetów ludzie którzy mają taką kasę jaką Ty uważasz że masz to nie siedzą na cafe......pierdyknji Ty się w łeb a pożądnie