Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki_wozek???

spacerówka z duzymi kolami, znajde taka?

Polecane posty

Gość jaki_wozek???

wlasnie rozgladam sie za spacerowka i powiem wam ze mam dola;/ wszystkie maja takie male koleczka i nie mozna dziecka obrucic w kierunku do mnie ;/ jak takimi kolkami przejechac w zime czy po wertepach?;/ chcialabym wozek z duzymi pompowanymi kolami i jakby jeszcze sie dalo to zeby dzidzia mogla w obu kierunkach siedziec;) proponujecie cos? z gory dzieki ;P

http://allegro.pl/nowy-wozek-spacerowy-crv-konstrukcja-mutsy-okazja-i1761572527.html http://allegro.pl/spacerowka-wielofunkcyjna-promocja-hit-2011r-i1759656058.html na dużych pompowanych kołach to tylko wielofunkcyjne z tego co zauważyłam. Ale zawsze można kupić wielofunkcyjny bez gondoli i fotelika, ale to koszt 500-700 zł tak czy siak.

Gość jaki_wozek???
mam taki wozeczek 3 w1 ze spacerowka ;) ale chcialabym inna ;)

Gość czytajcie ze zrozumieniem
podbijam bo też szukam :) i nie podsylajcie linków do wózków wielofunkcyjnych tylko spacerówek bo tego dotyczy wątek.

Gość jaki_wozek???
dokladnie! wielofunkcyjny to ja juz mam...

Gość zdecydowanie x-lander
To są jak dla mnie świetnie zrobione spacerówki. Kólka duże, ale bardzo zwrotne. Siedzisko np. w xa masz obracane. Osobiście jeżdźe tym wózkiem po podmiejskcih drogach, które wierz mi zwłaszcza w zimie są tragiczne, a nasza mała nawet nie drgnie ;-) w sensie że wózek jest dobrze amortyzowany i pasy bardzo dobrze trzymają. Teraz byliśmy też w chorwacji, a tam plaze mega kamieniste i bez problemu się jeździło. Jeżeli miałabym jeszcze raz wybierać to zdecydowanie x-lander.