Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptikser

Jestem wdowcem z dwojka malych dzieci!!! Mam problem z rodzina zmarlej zony!

Polecane posty

Gość ptikser

Mam 31 lat, jestem wdowcem z dwojka malych dzieci Moi synkowie maja po 7 i 6 lat. Nasze 3 synek, najmlodszy skonczylby dwa miesiace temu 2 latka. Niestety moja zona zginela w wypadku drogowym, ona i nasze najmlodsze dziecko a teraz ja musze sie meczyc z fanaberiami swoich teściów którzy domagają się wizyt moich dzieci u siebie dwa razy w tygodniu. I kolejny błąd jaki popełniłem to taki że zgodziłem się na to żeby nasze dzieci nosiły nazwisko swojej matki. Teraz chciałbym to zmienic.

Gość ubierz się ciepło offerma
współczuję Ci autorze :( i rozumiem że wożenie dzieci i przywożenie od dziadków jest męczące na dłuższą metę. może dojdziecie do kompromisu? Np będziecie przyjeżdżać na niedzielny obiad i popołudnie?

Gość ooippoipoii
mysle ze ze zmina nazwiska nie bedzie problemu . żona nia miał Twojego nazwiska ? wizyty z dziadkami jak najbardziej wskazane ale dla dogodnym dla was terminie , wiec masz prawo odmówic a oni nie maja prawa nakazywac

Gość o proszę, Odźwierny
Proszek, piórnik do szkółki już kupiłeś? autorze, dzieci nie powinny tracić kontaktu z rodziną zmarłej żony. naprawdę nie da się wypracować tych niedzielnych obiadów?

Gość kwartnik
nie masz szans, bardzo mało jest kobiet, które się zgodzą wyjść za dzieciatego wdowca i podcierać tyłki nie swoim dzieciom

Gość ntylksmrbhejf7865
ale dzieci też powinny miec kontakt z dziadkami, pomysl ze dla nich to one są cząstką ich zmarłej córki, może za często te wizyty ale z drugiej strony możesz miec troche czasu dla siebie

Gość ptikser
Jestem po prostu zmęczony wizytami teściów z którymi od początku małżeństwa z ich córką miałem chore relacje. Moi rodzice za bardzo nie chcą mi pomóc przy dzieciach. Matka wolia spotkania z koleżankami, ojciec wypady na golfa :(. Oni nie chcą moich dzieci zabierac tylko na niedzielne obiadki ale co drugi dzień chcą żeby one spędzały z nimi czas i obwiniają mnie o śmierc ich córki.

Gość Ready informationnnnnnnn
Daniel pedalku wypierdalaj na sianokosy!

Gość ooippoipoii
autorze wytłumacz stanowczo ze dzieci nie bedziesz woził tak czesto . raz w tygodniu zapewne wystarczy . wina za śmierc ? niech sie pukna w głowe