Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gmaja

od kiedy kubek niekapek?

Polecane posty

kupilam kubek niekapek tommee tippee 6+ ale on ma trzy duze dziurki i w porownaniu do smoczkow 3 powyzej 6 miesiaca to sa ogromne jopy.od kiedy podawalyscxie waszym dziecia taki kubek i co w nim dawalyscie? picie czy np mleko z kaszka??

Gość mamama26
kup kubek TT ale 4 plus - taki z chowanym ustnikiem - kosztuje niedużo a świetnie się sprawdza - mój synek tak od 5 mca pije z niego - teraz ma 10 i dalej tylko z tego - niechce pić z tych z ustnikami co samemu trzeba ciągnąć

Moja córka pierwszy niekapek dostała w wieku 7 miesięcy. Obawiałam się, że już za późno, ale ładnie piła z niego wodę lub herbatkę. Kaszki nigdy nie piła, zawsze jadła łyżeczką. Odkąd skończyła 1,5 roku pije z niekapka mleko, niebawem chcę ją przestawić na kubeczek + słomka. Jak dziecko się zakrztusi to będziesz wiedziała, że otworki są dla niego za duże. Póki się nie zakrztusi to myślę, że wszystko będzie w porządku

Gość mamaaaa
ja mojemu pierwszy kubek kupilam kiedy mial 9 miesiecy, byl to kubek dla dzieci powyzej 1 roku z twardym ustnikiem. Maly od razu zalapal o co chodzi:)

moja córeczka od 6.miesiaca pije z kubka difrax. teraz ma 9 mcy i pije normalnie ze szklanki albo przez somkę