Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamusia17

Jestem w ciąży w wieku 17 lat

Polecane posty

Cześć. Jestem w ciąży a mam rocznikowo 17 lat. Ogólnie ciąża była planowana. Chciałam zapytać czy mogła bym zamieszkać z chłopakiem i dzieckiem mimo to że jestem niepełnoletnia? Prosze o szybką odpowiedż.

Gość Adolf3443
widaj w klubie przegrancow zyciowych

Gość ntylksmrbhejf7865
planowana powiadasz aha:) wyrazy współczucia

Gość majeczka oska
ogólnie była planowana ale w szczególe to chyba nie

Gość franek z janek
nie będzie problemu jak cie starzy wyrzucą z domu

Gość ja pani wasza
patologia

Masakra jestem w twoim wieku i współczuje Ci szczerze, że zmarnowałaś sobie życie ale cóż to w sumie twoja sprawa ale jeśli chcesz wiedzieć to żeby nawet dziecko zabrać ze szpitala musi to zrobić twoja mama jesteś nieletnia więc nie możesz podjąć decyzji więc dziecko idzie pod opiekę twojej mamy a o mieszkanie z chłopakiem myślę, że to trzeba poczytać przepisy i wystąpić na drogę prawną jeśli mama się nie zgodzi.

Oczywiscie ze mozesz , ale powiedz dziecko co ty masz w glowie by planowac ciaze w tak mlodym wieku? na co oboje liczycie .. co na to wasi rodzice , a raczej juz musztarda po obiedzie , pozostalo tylko pozyczyc wam powodzenia ...

majac 17 lat , twoje dziecko juz jest pod twoja opieka . tak samo w swietle prawa takze jestes pelnoletnia .Napewno oboje sobie poradzicie , sami .. siedz u matki na dupie poki jeszcze z domu cie nie wyrzucila a nie myslisz o zyciu z nieodpowiedzialnym gowniarzem, ktory nie dorosl by byc facetem a co mowic OJCEM !!!

Moja mama jest położną i mówi, że nie mając 18 lat skończonych oni dziecka matce nieletniej nie dadzą, musi je odebrać matka nieletniej.

Gość jak najbardziej zamieszkaj z
chłopakiem, czas poznać znój i trud wychowania dziecka, a nie żerować na rodzicach. Na pewno po tych doświadczeniach nie będziesz już tak chętnie nadstawiać zadka innym chłopakom, a obecny jak dziecko się urodzi zostawi, bo musi się wyszaleć i nie chce dziecka.

Gość co za :D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szmatą to jesteś Ty głupia cipo bez wykształcenia. Najpierw się za naukę weź a później za robienie dzieci. Jak pizda cie swędziała to trzeba było zaszyć. Wypierdalaj w podskokach. Co Ty temu dziecko jesteś w stanie zapewnić? Chyba tylko wstyd... :D

Gość ja pani wasza
Szmatą to jesteś Ty głupia cipo bez wykształcenia. Najpierw się za naukę weź a później za robienie dzieci

weż wypierdalaj stąd. Ten chłopak nie jest taki jak wy wszyscy a jak kurwa ktoś jeszcze jest to wypad. Pojeżdżaj sobie kogoś gdzieś indziej

ja pani wasza to wogóle huj cie to obchodzi?! ja chce pogadać z ludżmi na poziomie a nie z kimś takim jak ty

Ja nie będe Cię krytykować ,ale powiedz czemu zdecydowałaś ,że chcesz mieć dziecko w tak młodym wieku?? A jesli faktycznie twój chłopak jest porządny to jak najbardziej z nim zamieszkaj:*

Gość buahahahaaaaaaaaaaaa
Na poziomie? A jaki Ty reprezentujesz poziom? Chyba ten zawartości spermy w przełyku dzieciaku. Do książek się weź bo wakacje się kończą! Młode gówno a jak pyszczy :D

Gość 7777777777777777777
mamusia17 spie**alaj z tąd bo ty nie masz tu zdania. "z tąd"???? hahaha jaki tuman :D Ty faktycznie lepiej się weź za książki. Już mi szkoda tego dziecka że będzie miało taką nieudacznice życiową za matkę :D że tacy moga się rozmnażać O.o

bo Jestem tego pewna że chce mieć to dziecko. Mój chłopak już dawno to planował. Jestem z nim już 3 lata to wiem jaki on jest i napewno mnie nie zostawi. A ja nie mam zamiaru siedzieć rodzicom na głowie. Jestem pewna że damy sobie rade

Ten wiek to nie czas na dzieci ale jak już sie stało to dajcie dziewczynie spokój, obrażanie itd, nic nie pomoże już !

Gość pseudoecho
mamusia17, jak widzisz wiekszość odpowiedzi na Twoje pytanie to bluzgi, wyzwiska i osądy, tak jakby całe to towarzystwo od siedzenia popołudniami przy kompie i klepania w klawisze pojadło wszystkie rozumy i odnosiło same qrwa sukcesy... myslę że powinnaś o swoich sprawach porozmawiac z kimś zyczliwszym ze swojego otoczenia ... pozdrawiam