Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamusia17

Jestem w ciąży w wieku 17 lat

Polecane posty

masz 16 lat , a szkoła ? a studia? w tym wieku sie zyje pałnią zycia a nie zostaje matką.Mówisz że sobie poradzicie ,ale dziewczyno za co skad weźmiecie pieniadze? paczka pieluch na tydzien kosztuje 50 zł a co dopiero reszta wszelkich wydatków. Zyczę Ci wszystkiego dobrego i żeby to życie ułozyło sie tobie i twojemu dziecku tak dobrze jak zapowiadasz. Pozdrawiam

Gość cvdfvbftgrbrba
Jesteście razem 3 lata, ty masz 17, a on 21? Ciekawe:) Czyli zaczęliście być razem, jak on miał 18 lat, a ty 14 lat, wiesz, że to przestępstwo?:D Macie chociaż (on ma) jakąs porządną pracę, żeby zapewnić dziecku godny byt, wam mieszkanie, a tobie możliwośc dalszej edukacji? Nie mówię, że nie macie szans, bo je macie, ale tu wszystko zależy od chłopaka. Sam mam koleżankę, która zaszła mając lat 17 i wszyscy się z niej śmiali, ale jej facet okazał się bardzo zaradny. Wzięli ślub, on rozkręcił jakiś całkiem dochodowy interes, więc ona mogła spokojnie siedzieć w domu z dzieckiem. Studia skończyła bez problemu i znalazła po nich pracę. Treaz po studiach zaczyna karierę zawodową mając już odchowane dziecko.

Gość laxia
Darujcie sobie tych wyzwisk moi drodzy i zastanowcie sie jaki w tej chwili Wy soba reprezentujecie poziom.:) Droga autorko z ciekawosci zapytam co Toba kierowalo, ze zdecydowalas sie w tym wieku ze swoim partnerem na dziecko?

Gość lol :D:D:D:D:D
Patologia goni patologię. Dzieci rodzą dzieci a później na zasiłku dla bezrobotnych i na koszt państwa bo gówniarzom się seksu chce. Dziewczyno co Ty jesteś w stanie zapewnić swojemu dziecku? Te marne 150 zł (albo i nawet nie) które Twój chłopak zarobi? Nóż się w kieszeni otwiera jak się czyta takie coś. Patologia O.o

Gość donia,0000
Witam Cię . Moja córka urodziła w wieku 16 lat. Mój wnuk ma obecnie 6 miesięcy.. córka obecnie zapisała się do wieczorowego liceum mimo ze proponowałam że ma iść do dziennego.. Jej chłopak chodzi do pracy .. Wiadomo początki są trudne .. dasz rade .przecież nikogo nie zabiłaś ..Ale życie dałaś. Głowa do góry nie poddawaj się ,,

Gość donia,0000
Witam Cię . Moja córka urodziła w wieku 16 lat. Mój wnuk ma obecnie 6 miesięcy.. córka obecnie zapisała się do wieczorowego liceum mimo ze proponowałam że ma iść do dziennego.. Jej chłopak chodzi do pracy .. Wiadomo początki są trudne .. dasz rade .przecież nikogo nie zabiłaś ..Ale życie dałaś. Głowa do góry nie poddawaj się ,,

Gość
gratuluje postawy zyciowej a gdzie utrzymanie dziecka? gdzie zapewnienie wam przyszlosci stabilnej? majac 16 lat skonczone mozna starac sie w sadzie rodzinnym o zgode na slub

Gość hgcfkutgfkuygfyi
Co drugie słowo kurwa patologiczna matka będzie z ciebie :O:O

Gość coffeshop24
"Jestem z nim już 3 lata to wiem jaki on jest i napewno mnie nie zostawi." Na pewno to Kopernik nie żyje,a co będzie to nie masz pojęcia. Być może będziesz szczęśliwa, jeśli Twoi lub jego rodzice mają sporo kasy i Wam pomogą, w innym wypadku będziecie klepać biedę a życie szybko zweryfikuje Twoje marzenia.

Gość ehhhh....
moja koleżanka zaszła w ciążę w wieku 17 lat.facet też ją bardzo kochał był od niej starszy 7 lat i byli ze sobą 2 lata.po porodzie ona nie dała rady uczyć się i wychowywać dziecko więc rzuciła szkołę a 2lata po urodeniu dziecka jej ukochanemu odwidziała się wzija rodzinki i obowiązków no i zostawił ją...

Gość mamusiaI7
zalał mnie Simon Mol

Chyba wszystko zależy od Twoich rodziców, bo oni sprawują nad Tobą opiekę. I przyłaczam się do pytania, dlaczego tak wczesnie zdecydowałaś się na dziecko. Bo pisałaś z planowane.

Gość homoseksukus
ty suko jebana!!!!

Gość :)))))
też jestem w ciąży:) ale lat mam 23:p

Gość ssssssss:)
Dajcie dziewczynie spokoj. Wiadomo, ze 17 lat to nie wiek na dzieci, ale ona juz jest w ciazy i bedzie miala dziecko, koniec, kropka. Teraz nie czas na moraly. Dziewczyna dobrze rozumuje, dlaczego nie mialaby zamieszkac z ojcem dziecka jesli ma mozliwosc? Przeciez beda rodzina. Ta cholerna polska mentalnosc zasciankowa-dogryzc kazdemu. Koszmar. :( mamusia17 zycze powodzenia. Mam nadzieje ze sie Wam ulozy. Znam kobiete, ktora miala dziecko jako 16 latka. Facet byl kilka lat starszy od niej. Teraz ich corka ma 21 lat, oni dalej sa razem. A wiec mozna. Nie pochwalam tak mlodego macierzynstwa, ale jesli sie juz zdazy to trzeba jakos dalej zyc.

Gość olka17
Zostawcie ją w spokoju wiek nie gra roli. Nie jesteś sama ja też mam 17 lat i noszę coś pod serduszkiem. Wiem że Mój chłopak będzie zemną i mnie nie zostawi bo nie jest z tych tatusi którzy dowiadują się o ciąży i odchodzą od dziewczyny. Nie rozumiem takich ludzi którzy krytykują dziewczyny w naszym wieku. A może zazdroszczą i dlatego tak ubliżaja??? Dasz sobie rade tymbardziej że twój chłopak jest z Tobą i będzie ci pomagał:)

Gość Tyśka_17
jest tam ktoś?

Gość młodziudka
Wy wszyscy macie nawalone w bani sama mam 17 lat i jestem w 5 miesiącu ciąży. Wiem co ta dziewczyna przezywa jak wy ją tak ciśniecie weście postawcie się na jej miejscu. A puzniej pierdolcie takie zeczy mi samej jest teraz trudno bo każdy kto sie dowie ze jestem w ciąży mnie wyzywa a nieliczni rozumią to co ja teraz czuje. Ja jestem bardzo przerażona faktem ze w tym wieku bd matką a le co poradze stało sie. Darujcie sb naprawde komętaże typu PATOLOGIA, NIC TEMU DZIECKU NIE BD MOGLA ZAOFEROWAC itp. To jest chore. Tb zycze szczescia

Gość gość
Hm, ten topic ma 3 lata :P