Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbara44

cZy gwałt w małzenstwie mozna zglosic na policje????

Polecane posty

Gość barbara44

czy to sie liczy jako gwalt????

Gość barbara44
zgwalcilam męza jak spał i boję się że to zglosi...ale chyba nie narobil by sobie takiego obciachu w końcu pełni wysoką funckję w naszym kraju

Gość barbara44
prosze sie nie podszywac!!!! zostalam zgwalcona przez meza! placze i jem czipsy i teraz nie wiem czy to zglosic czy nie bo nie wiem czy to jest gwalt wedlog prawa!

oczywiście. i nienawidzę takich głupich polek,które dają robić ze sobą wszystko.Jak by mój facet mi tak zrobił to by dostał po pysku i na policje.nie ma przebacz.

Gość niektorych bab mi nie szkoda
jesz chipsy i sie zastanawiasz...kalkulujesz czy ci sie oplaca? Daj sobie spokoj, zasluzylas na to

Gość barbara44
no dobrze a z kad mam wiedziec czy policjanci sie tym wogole zajma???

Gość barbara44
swoja droga to nigdy mnie tak dobze nie bral! ale ja nie chcialam!

Gość barbara44
smażyłam w fartuszku naleśniki na jutro na patelni teflonowej a on mnie zaszedł od tyłu, podniósł aż mi kapcie spadły krzyczałam a on zaczął mnie łaskotać na koniec sciagnal fartuszek pod którym nie miałam nic i zaczął brutalnie lizać moje krocze

Gość barbara44
zalatwialam się w krzakach a on dobyl mnie od tylu i zerznal jak pies suke

Od tego roku weszło nowe prawo usuwające sprawców przemocy w rodzinie. Oznacza to, że można usunąć sprawce z mieszkania, nawet, jeśli jest on właścicielem tego mieszkania. To rewolucja w naszym prawie. Wcześniej to oprawca był broniony przez prawo. Administracja państwowa i procedury (można tak powiedzieć- choć wiadomo, że to teoria) są po Twojej stronie. Możesz napisać pismo do komisariatu pismo: zgłoszenie agresji. Opisujesz wszystko, on zostanie wezwany na przesłuchanie i sprawa pójdzie swoim torem. Ważne, by nie olewać takich rzeczy w przypadku ewentualnego rozwodu.

Gość barbara44
ale co sasiedzi powiedzo?????!! i to jeszcze na to ze mie wziol nie w ta dziure...

Nie chce mi się wierzyć, że to prawda. Dziewczyna nie pisałaby o tym tak bezstresowo. Poza tym: CZEMU NIE ZROBIŁAŚ OBDUKCJI?? Wystarczy iść do przychodni rejonowej bez skierowania chyba nawet, ale lepiej zadzwonić i się dowiedzieć. Kosztuje to 80 zł i nikt nigdy już nie zaprzeczy tego, co się z Tobą działo i co Ci zrobiono.

Gość barbara44
mialam sie przed obcym rozbierac na tej obdukcji?????

Gość alaaneeeczkaaa
to gwałt policja bez wzgledu na to czy jestes czy nie zona potraktuje to powaznie...a mozna spytac ile masz lat?

Przed ginekologiem też się rozbierasz. Nie ma się czego wstydzić. Takich przypadków mają multum. (Pytanie tylko, czy masz jakieś obrażenia - jeśli nie, nie ma sensu robić, bo nic nie wpiszą w tej obdukji. Może jakieś otarcia są) Można takiemu człowiekowi założyć niebieską kartę. Robi to policja. Osoba z niebieską kartą jest pod stałym nadzorem Policjanta Dzielnicowego. Przychodzi i pyta się, czy gość jest agresywny, jak się sprawuje. Przy takiej kontroli może być spokojniejszy.

Gość barbara44
ale dzieci ojca nie beda miec :o!!!!!

Co ty pieprzysz?? Jakiego ojca nie będą mieć. Od razu go do więzienia nie wsadzą. Dadzą ew. wyrok w zawieszeniu. Ale nie chodzi o to. Może też nic nie dostać, bo to jego pierwszy raz. Może też nie dojść do sprawy żadnej. Ale jeśli to zgłosisz, wezmą go np. na przesłuchanie, to on zobaczy, ze nie jesteś cichą myszą i nie dajesz się bezkarnie gwałcić. Będzie mniej wyrywny wtedy.

Gość barbara44
nie rozbieram sie przed ginekologiem bo u nas w gmienie nie ma

nie ma czegos takiego, albo chcesz miec faceta i sie oddawac, albo nie. ale idz na policje, niech sie posmieja :D

Gość barbara44
lat mam 23 a ty martba stul pysk wiesniaro