Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca :O

Czy osoba studiujaca dziennie dwa kierunki ma jeszcze czas na prace?

Polecane posty

Jak myslicie czy jesli ktos studiuje dziennie dwa kierunki(o ile jest taka mozliwosc) to ma jeszcze szanse na prace??? Czy mozna dwa semestry zaliczyc w jednym?

Gość idsfhvbkdjgjdfgdfgfght
ja znam dziewczyne ktora dwa kierunki ciagnie i prtacuje ale nie sa to kierunki prestizowe i sa pokrewne dosc.

Dajmy na to że ktoś studiuje dziennie dziennikarstwo i kulturoznawsto jednocześnie. I chciałby dostac np. pracę na pół etatu w jakiejś redakcji napisanie artykułów. To jakie ma szanse?

Gość idsfhvbkdjgjdfgdfgfght
nie dostaniesz raczej takiej pracy bedac studentka dzienna, chyba ze przez znajomosci. rade pewnie dałabyś.

Gość zastanawiajaca:O
A jak wygladaja zajecia na studiach dziennych? Sa od godziny 8-18? Za drugi kierunek trzeba sobie zaplacic? No wlasnie znajomosci, teraz najlepiej studiowac dziennie dwa kierunki i miec jakas prace ktora jest scisle zwiazana ze studiami. Nie wiem tylko czy studiujac, moja praca na pol etatu liczylaby sie do CV?

Gość to raczej nie jest za bardzo
realne.

Gość rzygurzyg
znam osobe ktora studiuje polonistyke i administracje i pracuje. znam mnostwo osob ktore studiuja pokrewne kierunki np stosunki miedzynarodowe i politologie i w praktyce to wyglada tak, ze daja spokojnie rade bo im wykladowcy przepisuja oceny z indeksu jesli juz cos podobnego zaliczyli na drugim kierunku.

Gość ale przecież to są
dwa odrębne kierunki. Dziennikarstwo i Kulturoznawstwo w niczym nie są do siebie podobne. Oprócz tego że jedno i drugie jest związane trochę z polonistyką.

Gość a ja znam na serio i nie zartu
a po co takie debilne kierunki studiowac??? ja robiłam 2 lata w 1 rok na mojej uczelni, ale na tym samym kierunku rzecz jasna, w sensie, zeby szybciej ukonczyc i sie dało, ale miaalm zajęcia od 8 do 21 bez przerwy nawet polgodzinnej i caly wolny czas w tygodniu poswiecalam na nauke, ale pt,sb,ndz mialam zupelnie wolne, wiec moglam pracowac. jednak ciezko w 3 dni zarobic na utrzymanie sie przez 7. jak masz socjalne badz naukowe, to mozna - ja tak mialam

Gość a ja znam na serio i nie zartu
zajecia na dziennych sa w roznych godzinach, zwyle rozstrzelone po calym dniu, np. od 8 do 19, ale w srodku kilka przerw po pare godzin