Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudna buza

matko patrzcie jak widac kręgi na kregosłupie tej lasce.straszne...

Polecane posty

Gość calffg
anoreksja

ona ma taki goowniany typ sylwetki jak ja. zwrócćie uwagę, że mimo chudości na brzuchu ma trochę tłuszczu :( ja też zawszr mam brzuszek mimo, że reszta ciała jest chuda:o

Gość calffg
no ale szkapa straszna

Gość pięknadwudziestosześciolatka
u mnie też widać te kręgi ale jakoś mnie to nie denerwuje :P Mam 158cm wzrostu i ważę 47 kg i tak jak u Tru brzuch wystaje reszta chuda :(

Gość gator
ale twarz ma ładną .. Poza tym lepiej niech sie nie rozbiera, bo w ubraniu wyglada lepiej .

Gość przecież chyba każdemu jak
się schyli to widać kości kręgosłupa? No, chyba że jest wielorybem albo hipopotamem :(

matko....... żal mi was.. wypowiadacie sie na tematy, o których nie macie zielonego pojęcia.. fakt, przyznaje laska jest chuda, nawet za chuda a co do kręgosłupa, to TAK MA BYĆ! w pochyleniu u każdego widać kregosłup w taki sposób jak na tym zdjęciu, że da sie policzyc kregi.

Gość bukaaa
Schyl się i zobacz, ze tez ci wystają kręgi.

Gość anittyy
EDYCIAK KRETYNKO MI WIDAC TYLKO ROWEK A ZADNYCH KREGOW.. MUSISZ BYC ANOREKTYKIEM NIE MA PRAWA BYC WIDAC KREGOW JAK TEJ LASCE TYLKO ROWEK

Ja ciebie nie obrażam, więc i ciebie proszę o to samo.... Rowek, jak to nazywasz, widać, gdy człowiek stoi w pozycji pionowe, ale jak się schylasz, to kręgi piersiowe "wychodzą" ci na wierzch i można je dokładnie policzyc.

Gość anittyy
EDYCIAK ALE MI NIE WYCHODZA UWIERZ NAWET W LUSTRZE DUZYM WIDZE WIDAC MI TYLKO BOCZKI TAKIE I MALE WCIECIE NAWET JAK SIE BARDZO POCHYLAM

w lustrze tego nie zobaczysz... wiem, co mówie i proszę, uwierz mi na słowo, bo przeciez nie przyjadę do ciebie teraz, zeby ci to pokazać...

Gość anittyy
ECYCIAK ALE JA MAM KOLEZANKI I NIERAZ WIDZE NA PLAZY JAK SIE SCHYLAJA TAK STRASZNIE I WIDAC TYLKO TLUSZCZYK I NIE WIDAC ZADNEGO KRĘGA..UWIERZ MI TEZ

Gość rrwew
brak posladkow i piersi ja dyskfalifikuje .

Gość bvcbcbc
rowek ma być owszem, ale nie jak się schyla do przodu i robi garba wtedy jak nie jest tłusta to widać i kręgi ja nie jestem chudzielcem ale jak schylę się do przodu też mi widać kręgi

ok, w sumie mówimy tu o tej anorektyczce ze zdjęcia, a zeszłysmy na tematy ortopedyczne... w zgięciu kręgosłupa wystaja jeszcze bardziej wyrostki kolczyste kregów, ale jesli ktos jest nieco wiekszych gabarytów, to ma więcej tkanki tłuszczowej i faktycznie, może to miejsce przykrywać tłuszcz, wtedy poszczególne kręgi nie sa aż tak widoczne.

Gość yuii
sylwetke ma bezndziejna , ale przeciez kazda modelka z wybiegu ma beznadziejna sylwetke . Fotomodelki maja lepsze ciała i nie sa takie wychudzone