Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myślicie?

podobają mi sie dwa imoiona ale nie wiem które dać pierwsze które drugie

Polecane posty

Gość jak myślicie?

cześć dziewczyny podobają mi sie imiona troszke inne niż wszystkie mało spotykane i zastanawiam sie jak dac synkowi na imie mąż powiedział że mu to obojętnie i mogę zdecydować :) więc chciałam poprosić was o pomoc :) wiem że to moje dziecko nie wasze :) i nie chce by ktoś sie żle wypowiadał wiem ze to kafeteria ale chodzi mi tylko o te imiona i nic innego :) więc tk podoba mi sie imię Alan i Colin :)

Gość sama nie wiem???????
chyba Alan na pierwsze ale Colin to też ładnie, jestem ww ciąży i mam byc córa, dlatego o imieniu dla chłopczyka nie myśleliśmy, ale Colin to coś nowego

Gość jolanda3000
myslisz ze imie colin uczyni go z automatu pieknym i bogatym i ze ludzie lepszym okiem na niego spojrza>? bez przesady, a np adam?

Gość sama nie wiem???????
jak ty jolanda pier*****z o czym ty mówisz, to nie o to chodzi, jak imie miało by czynic z nas sławnych to ja bym była madonna a mój brat michael

Gość Zamiast
Mam nadzieję że tego Colina to ci nie zarejestrują w USC. Jak można tak dziecko krzywdzić.

Gość grytyty
daj mu Alan, dzieci będę wołać na niego Anal, hehe

Gość jak myślicie?
nie moge dac Adam bo mąz ma tak na imię :) córe nam zarejestrowali też z nie polskim imieniem :) i nie było problemu żadnego :) każde imie idzie głupio przezwać wiec na to nie patrze :) poprostu właśnie colin (kolin) bardzo mi sie podobaa :D jestem zakochana po uszy w tym imieniu :) a ja nie pow że ktoś po imieniu ma być sławny :) poprostu te mi sie podobają :)

Gość jak myślicie?
wiem że każdy ma iinny gust inni lubią zuzie zbyszki itp ale m i te imiona sie nie podobają sama bym powiedziała ze krzywdzą dzieci dając im tak na imie:) do gudty sie nikogo nie wtrącam i chciałabym po prostu zobaczyc wasze zdania

Według mnie niezbyt udany pomysł z tymi imonami :-( Moja koleżanka ma syna Alana. Niestety nie pomyśleli wcześniej, że to imię kompletnie nie pasuje do nazwiska i wyszło... dość dziwacznie :-)

Gość Zamiast
Bosko to brzmi: Colin Kowalki albo Nowak;/ Ludzie tyle jest pięknych polskich imion.

Gość bukaaa
Colin Alan Wiesz, z Alanów wszyscy się wyśmiewają i dają jako przykład totalnego bezguścia, więc niech choć będzie jako drugie, bo wtedy nikt się nie dowie

Gość bmnbx
A ty mieszkasz w Anglii, że wybierasz takie imiona? Tak naprawdę, to wszsyscy się nabijają z takich imion, my w szkole też, te wszystkie Vanessy, Dżesiki, Alany ... Wg badań, imiona takie nadaja osoby z niżu społecznego, takie, które próbują się dowartościować, nadają imiona z seriali, obcojęzyczne. Są przecież inne ładne imiona, i wcale to nie muszą być Stasie, Jasie, Rysie, bo ja sama w takich nie gustuję. Ale to twój wybór.

Gość jiksinksa
Colin kowalski ech kobiety gustu troche. No chyba, że masz obcobrzmiace nazwisko. W innym przypadku odradzam, bo śmiesznie to wyglada. K!#$%wa Alan Pomorski...

Gość mama zaraz dwojeczki
Mieszkasz w PL? Zastanowilas sie jak Colin bedzie brzmial z nazwiskiem dzieciaczka? Mnie sie oba srednio podobaja i powiem szczerze, ze kojenosc chyba bylaby mi w tym wypadku obojetna ;) Ja mam np. synka Daniela i za 2 miesiace pojawi sie coreczka Naomi, ale ja nie mieszkam w PL, moj maz nie jest Polakiem, wiec te imiona u nas pasuja do nazwiska.

Gość o zgrozo
albo np. Colin Alan Bąbel tudzież Marchewka, Pączek i wtedy pasuje jak świni korale :D hahahhaha

Gość bmnbx
Tutaj masz imiona troszkę inne, niż wszystkie. Może ci się jakieś spodoba? : Alex, Igor, Borys, Bruno, Mieszko, Cyprian, Jędrzej, Joachim, Jonasz, Marcel, Miłosz, Roch, Sergiusz, Tymon.

Gość jak myślicie?
mieszkam w polsce:)

B z Pirs rozwaliłaś mnie, ale sie uśmiałam, kurna no Collin Farrel, ale jej nie zarejestrują, a szkoda, bo ubaw po pachy

Gość jak myślicie?
nie podobaja mi sie tamte ;/

Gość jak myślicie?
moje nazwisko jest inne a nie fareel :) pozatym córe mi zarejestrowali :)

Gość jak myślicie?
Katherine

Gość jak myślicie?
żart niby zczego? no sory nam sie takei imiona podobają sama mam dziwne imie ale mi sie podoba nie musisz krytykować nie po to tu napisałam

powinnaś wybrać takie imię, aby pasowało do nazwiska, bo wyobraź sobie np. Colin Kowalski, albo Alan Pietrzak. :) Ale już z tych dwóch bardziej mi się podoba Alan.

Nie podoba mi się żadne z nich więc Ci nie poradzę. To tobie ma się imię podobać, ale uważaj żebyś dziecka nie skrzywdziła tym samym.

Po pierwsze nigdy sie nie podpisuj najpierw imieniem :) bo kazde bedzie ch... brzmiec, przeczytaj te imiona i nazwiska stawiajac nazwisko pierwsze :) zero wyobrazni. Jak ja bym miala wybierac imie do nazwiska, to zapewne nic do dzis bym nie wybrala :) Z czaasem nazwisko wtopi sie w imie i jest ok. Colin, pierwsze slysze, ale nie jest zle imie :) MOja cora ma na imie Andrea a mlodsza - 4 miesieczna Amelka :) tez mawiaja, Andrea dziwne imie, ale tylko tu, bo slysza pierwszy raz takie imie i sie nasmiewaja, ale nie wiedza, ze mieszkajac za granica to norma z tego typu imionami :) a Alan to jak bym miala miec synka, to bym tak dala mu na imie :) no ale... druga córcia sie urodziła i pozostała Amelką :) Pozdrawiam

Gość ziutka_83
a chrzciny były? co do imion, to nie myśl o sobie, tylko o dziecku! Fakt, że to rodzice dają imiona, ale to chyba dziecko jest ważniejsze? mi rodzice wybrali takie zwyczajne imię, nie podoba mi się zbytnio. ale wolę takie, niż np teraz Dżesika albo Vanessa się nazywać... pomyśl, że niektórzy pewnie Colin nie będą wiedzieli jak wymówić...O dziecku pomyśl, a nie tylko o tym, co Tobie się podoba!