Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowa.głowa

moj chłopak pisze z inną

Polecane posty

Gość fioletowa.głowa

mój chłopak jest dobrym bajerantem i potrafi nieźle dziewczynami zakręcić. kedyś w klubie poznał dziewczynę zanim jeszcze byliśmy razem. od tamtej pory ze sobą piszą. nie widziałam w tym nic złego nawet kiedy dowiedziałam się że jest w nim szleńczo zakochana. czułam się bezpieczna bo wiedziałam że jest za granicą i nie bardzo jest możliwość żeby się spotkali. ostatnio kiedy mój chłopak brał prysznic zajrzałam do jego telefonu i znalazłam rozmowę sms między nimi. pomijając to że ona nazywała go swoim słońcem natknęłam się na temat o fantazji erotycznej ich wspólnej. żalił sie jej że brakuje mu w łózku takich fantazji a kiedy ja mu to proponowałam to twierdził że to nie dla niego żalił się też że nie napisała mu nic na dobranoc i teraz nie będzie mu się dobrze spało (mi mówił że śpi mu się źle jedynie kiedy śpi beze mnie) nie powidziałam partnerowi o tym więc nie wie dlaczego jestem na niego zła i się nie odzywam. bardzo go kocham ale nie wiem czy jest sens to ciągnąć skoro widocznie nie wystarczam mu... co robić?

Gość man in the mirror
nie kocha cię, to pewne, chcesz byc zapchajdziurą czy jedyną ukochaną i uwielbianą kobietą?

Gość kubek w kwiatkiii
nad czym Ty sie dziewczyno zastanawiasz, nad czym?:( robi Cie w ch... , a Ty nie wiesz co zrobic? jakby mial okazje to by Cie zdradzal pewnie o ile tego nie robi. zostaw go nie marnuj sobie zycia, zaslugujesz na kogos lepszego. chyba, ze chcesz byc wiecznie oszukiwana, Twoje zycie, twoj wybor

Gość fioletowa.głowa
jestem normalna ale nie chcę go stracić. napisałam mu właśnie o tym co zrobiłam to mnie bardzo przepraszał i mówił, że chce z tym skończyć bo to robi się niebezpieczne dla naszego związku ale najgorsze jest, że ta dziewczyna ma trochę niepokolei w głowie i mogłaby sobie coś zrobić gdyby on zerwał kontakt

Gość dfghiu90
ale ty jesteś głupia, o matko a on książę po prostu i obrońca słabych, zobacz tak się o nią troszczy, żeby sobie czegoś nie zrobiła, ojojoj

Gość kubek w kwiatkiii
nie chcesz go stracic? jak sobie wyobrazasz przyszlosc z nim? liczysz na to, ze nagle sie zmieni, bedzie mowil cala prawde, a inne nie bede dla niego istniec?? a on Ci teraz powie wszystko co chcesz zebys go nie zostawiala, niekoniecznie to bedzie prawda

Gość heniutek 29
niektóre kobiety zawsze będą zdradzane bo pozwalają na to

Gość kubek w kwiatkiii
zero szacunku do siebie takie maja... :o

Gość fioletowa.głowa
może macie rację... on jest ode mnie trochę starszy i teraz czuje się jak jakaś głupia zakochana gówniara z którą on jest z litości... :(

Gość
masz za swoje bylo nie czytas smsow bylabys spokojniejsza jak juz wiesz to sory ale czeka was rozmowa

Gość kubek w kwiatkiii
na pewno mamy racje, badz madrzejsza, miej swoja dume i zostaw go, chociaz jak znam zycie ciagle z nim bedziesz i bedziesz cierpiala na wlasne zyczenie

Gość fioletowa.głowa
jestem zodiakalnym skorpionem, nie dam sobą manipulować ;)