Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczenie

przeciez to jest smieszne

Polecane posty

Gość zniesmaczenie

Znajoma ma sklep internetowy i nie mam pojecia czy to faktycznie jakis konsultant siedzial na gg czy po prostu udawala, ze to nie ona, ale kiedy chcialam kupic jedna rzecz to nie chce mi umozliwic odbioru osobistego chociaz mieszkamy od siebie raptem 5 min, tylko wyslac poczta :/ teoretycznie ma do tego prawo, ale bez przesady. ciekawi mnie tylko czy to jej tak na glowe padlo czy faktycznie tam siedzi jakas osoba, ktora odgornie ma mowic pewne rzeczy...no bo to jakies jaja wysylac paczke na to samo osiedle

Gość zniesmaczenie
up

Gość zniesmaczenie
W wyjasnieniu dostalam bardzo mily jak na obsluge klienta tekst "nie lubimy kiedy ktos nawiedza nas w domu", ale na poczte w sasiednim bloku ode mnie to wyslac pojda, pfff...

Gość CzteryCztery
Nie wiesz na czym polega sklep internetowy Ona nie ma tego towaru w domu , ma gdzieś tam w magazynie i stamtąd zostanie do Ciebie wysłany. Mój koleś prowadzi taki sklep z AGD czy sądzisz , że trzyma te wszystkie lodówki, pralki i telewizory w domu ?

Gość zniesmaczenie
No ok, ale ten sklep dziala preznie i z tego co widze ma duzo zamowien, wiec i tak musi pojechac do tego magazynu, zeby powysylac te rzeczy, to jednego glupiego ciucha nie moze przywiezc do domu ? To irytujace, kiedy mozesz 5 min sie przejsc do kogos, a masz jeszcze bulic dodatkowe kilkanascie zl za glupia paczke

Gość zniesmaczenie
wg mnie to lekka przesada z ta wysylka