Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekeoe

facet beznadziejny w łóżku

Polecane posty

Gość ekeoe

mam problem, Facet jest niereformonalny, Próbowałam wszystkiegom max 5 minut gry wstępnej, 2-3 min, stosunek i po wszystkim. Jestem zrezygnowana, poddaję się, w tej chwili doszło do tegom, że chcę to mieć to jak najszybciej z głowy bo wiem, że nie mam szans na satysfakcję.

Gość na granicy
z chęcią bym pomógl... szkoda ze są takie kobiety jak ty...

Gość na granicy
czarna wrona.... ty widz ew każdym wątku prawie się pojawiasz... nie masz faceta który by sie toba zajmował zamiast pisania na forach?/

Gość nareszcie lato
Nie widzę celu bycia z takim facetem :( Niestety sex jest ważny i fajny .Nie można tego odwalać jak głupiej pracy domowej :(

Gość na granicy
więc Ciebie też mi szkoda....:)

Gość Eeerrr...
Z przykroscia stwierdzam, ze nic z Was nie bedzie:( Seks to baaardzo wazna czesc zwiazku i jezeli nie uklada sie z lozku, to w innych sprawach tez nie bedzie, bo beda frustracje itp. Skoro rozmawialas z nim juz na ten temat i nic sie nie zmienilo, to nic wiecej zrobic juz nie mozesz.

Gość ekeoe
właściwie tak, wiesz na początku miłość robi swoje, mówi się że zakochaną kobiete podnieca każdy dotyk. I tak było, było dobrze ale bez pełnej satysfakcji. Radziłam sobie sama :) Wydaje mi sie że nie jestem specjalnie skomplikowana, Sama nie wiem, chyba mi sie trafił jakiś upośledzony seksualnie

Porozmawiaj z nim delikatnie i zaproponuj może coś innego jakieś nakładki czy coś w tym stylu albo zel przedłużający stosunek i zainicjuj seks np zatańcz dla niego i zacznij od tzw "loda", są też prezerwatywy przedłużające stosunek. Próbuj sztuczek i nie rezygnuj ! ;d

Gość na granicy
a kiedy ostanio byłas z facetem?

Gość ekeoe
tak, po lodzie albo po tańcu to będzie minuta, to nie te metody. Ja muszę sie podniecić a nie on

jesli rozmawiala i to nic nie poskutkowało to nie ma sensu poruszac ciagle tego tematu :Pna mojego nieraz dzialał tekst w stylu"bo sobie znajde kochanka:classic_cool:" no nie powiem ze by mi wtedy zle z nim było :Pale szybko zapominał o tym co mowilam i wszystko wracało do narmy, czyli jak u kolezanki:O

Gość ekeoe
dla niego sex to kopulacja

Jeśli rozmowa nie pomaga to dupa....... ;((( Współczuje bo seks jest ważną częścią związku.

Gość na granicy
ciebie pytałem czarna...

Gość slovik
jak nieuklada ci sie w lozku to spruboj na podlodze

Gość ekeoe
próbowałam rozmawiać, pokazywałam co, jak lubię. Wydawało się że rozumie, po czym wracał do starych przyzwyczajeń. To sa chyba jakies zakodowane reakcje. Lubie delikatny dotyk, a on miętosi mnie jak ciasto

Gość na granicy
czarna.... ważne bo miałbys inny pogląd na to ....

Jeśli bardzo go kochasz to dalej próbuj rozmowy i pokazuj mu co lubisz no nic innego chyba nie zostało. Ps. a jak nie to po kryjomu kup sobie wibrator : D lepszy niż każdy facet !

Gość ekeoe
a jak myślisz? Iuż dawno kupiłam, Właściwie prowadzę podwójne życie seksualne...

Ja nie narzekam ale jeśli ktoś ma problem i facet nie może czasem trzeba samej ; D