Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdbfbvcbvg

co mi to da jka codziennie wieczorem przez miesiac beded jezdzic na rowerze 6 km

Polecane posty

Gość zdbfbvcbvg

????//-

Gość solidarność jąder
da Ci to 180km

Gość tania jania
przyjemność na pewno bo jeśli chodzi np. o wagę ciała to nic się nie zmieni, w ogóle 6 km to żaden wyczyn, ja jeżdzę co dzień 20km

Właśnie może zmienić:P.Ale pod warunkiem że te 6 km będzie się jechać w odpowiednim kierunku:P.Wtedy się naprawdę solidnie schudnie:P.Do przebycia tych 6 kilometrów trzeba ponad 4000 kcal:P.

Gość gergamotta 8596
Max pieprzysz po prostu:(

Gość zgaga.
Max Zander vel Klaun -> :D o nie mogę!!! :) :classic_cool:

" [zgłoś do usunięcia] gergamotta 8596 Max pieprzysz po prostu 09:42 [zgłoś do usunięcia] zgaga. Max Zander vel Klaun -> o nie mogę!!! " Ale to prawda co napisałem:P.O ile zostanie spełniony tamten waruneczek:P.

Gość zgaga.
Max Zander vel Klaun -> więc co znaczy odpowiedni kierunek?

jezdze juz pare miesiecy w sumei dziennie z 12 km i nic mi to nei daje jesli o spadek wagi Ci chodzi tak to na pewno poprawisz sobie kondycję! na silownie tez chodze i co ostatnio 2kg mi wiecej waga pokazuje ale moze dlatego ze okres

ważyłąm 50 przy 160 ma teraz rano dziś pokazało mi 51,9 w sumei jem normalnie , tyle co zawsze o jakim kierunku mówisz?:)

Gość tyyurs
rower nic nie da .. Sam jezdziłęm kiedys codziennie 100 km ( najwiecej zrobiłem 150 km ) i nie schudłem wiecej niz 2 kg Jesli ktos chce zrzucic kilogramy to dieta i bieganie moze pomoc .

Gość tyyurs
moj najlepszy czas na 52 km - 1 godzina 50 minut ..

" tyyurs rower nic nie da .. Sam jezdziłęm kiedys codziennie 100 km ( najwiecej zrobiłem 150 km ) i nie schudłem wiecej niz 2 kg Jesli ktos chce zrzucic kilogramy to dieta i bieganie moze pomoc . " Jak sie jest chudym to trudno schudnąć nawet nie jedząc 4 dni w tygodniu:P. " 10:29 [zgłoś do usunięcia] setunia a nie 500 kcl sierpień miesiącem trzeźwości i wstrzemięźliwości " Napisałem że chodzi o 5000 kcal:P.Widać miałaś problemy z fizyką bo odpowiedź jest oczywista:P.

Gość tyyurs
Tyurs Ty widać też n ie miałeś z czego zrzucać nie prawda .. Mam 170 cm wzrotu i wazyłem 63 kg .. A jak zaczełem jezdzić na rowerze i robic po 100 km waga mi nie spadła wiecej niz o 1 kg .. Jedynie troche miesnie nog sie rozwineły .

5000 - kcl po przejechaniu 12km??????? może po przebiegnięciu ale nei po jezdzie rowerem;)

" tyyurs Tyurs Ty widać też n ie miałeś z czego zrzucać nie prawda .. Mam 170 cm wzrotu i wazyłem 63 kg .. A jak zaczełem jezdzić na rowerze i robic po 100 km waga mi nie spadła wiecej niz o 1 kg .. Jedynie troche miesnie nog sie rozwineły ." To dużo nie ważysz:P.Podobnie jak ja tylko jesteś sporo niższy:P.Gdybyś ważył chociaż 80 kg to pewnie byś schudł:P.

63 przy 170? nie ma z czego zrzucać! wręcz bym powiedziała , że u faceta wskazany wzrost wagi po przez przyrost tkanki mięśniowej

"setunia 5000 - kcl po przejechaniu 12km??????? może po przebiegnięciu ale nei po jezdzie rowerem sierpień miesiącem trzeźwości i wstrzemięźliwości kto ze mną?" Czy przejechaniu to nie jestem pewien bo byłby z tym problem:P.Napisałem na wszelki wypadek przebyciu:P.I zamiast wątpić w to co piszę zastanów się który kierunek jest najbardziej energochłonny w jeździe:P.Wyboru aż takiego dużego nie ma więc dlatego twierdzę że to jest łatwe zadanie:P.Takie zadanie powinno być na egzaminie z fizyki:D.

Max nie ejstem umysłem ścisłym:P skąd mam wiedzieć o jaki kierunek fizyczny chodzi:P geograficzny może być wschód , zachód itd!!!! a fizyczny coś z wektorami to ma wspólnego?:P zlituj się i pisz po potocznemu:D'

setunia ma racyję ja mam na liczniku 45 tys i wciąż boczki i"brzuch" tyle że kondycję mam dobrą i jak biegam z 20 latkami (jestem pod 40kę) to zawsze jestem w czołówce

"setunia Max nie ejstem umysłem ścisłym skąd mam wiedzieć o jaki kierunek fizyczny chodzi geograficzny może być wschód , zachód itd!!!! a fizyczny coś z wektorami to ma wspólnego? zlituj się i pisz po potocznemu ' sierpień miesiącem trzeźwości i wstrzemięźliwości kto ze mną?" Nie pisałem kierunek fizyczny:P.Do tego nawet umysł nieścisły powinien wiedzieć który kierunek:P.I nie pisałem nic o wektorach:P.Piszesz jakbyś nie widziała ile jest podstawowych stron świata(tj np. zachód i północ ale północny zachód to nie podstawowa strona:P) .Wstydź się:P.Zasługujesz na pałę z fizyki bo nie znasz jej podstaw:P.Ludzie co tego nie wiedzą powinni nie mieć prawa ukończenia budy podstawowej nie wspominając o studiach:P.Widać dlaczego jest taki poziom:P. "szaranagajama setunia ma racyję ja mam na liczniku 45 tys i wciąż boczki i"brzuch" tyle że kondycję mam dobrą i jak biegam z 20 latkami (jestem pod 40kę) to zawsze jestem w czołówce jestem niczym szaranagajama... - ale nie wiem dlaczego " A ten dystans w ciagu jakiego czasu był zrobiony:P?Jak przez rok to jak na zawodowego kolarza to mało:P.No chyba że top 45 tysięcy megametrów:classic_cool:.Gorzej jak chodzi o milimetry:D.

Gość da ci wieczorną przejażkę
i spędzenie czasu w ruchu na dworze :) 'z pamiętnika młodego zielarza' podróże pana kleksa :) youtube wpisz

6km? ja jeżdżę 2x w tygodniu 45 km... 6 km? lepiej zrobisz jak to przejdziesz pieszo :P