Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vxcvcvcxcxvcvx

Dlaczego farbujecie włosy?

Polecane posty

Gość vxcvcvcxcxvcvx

W jakim wieku zaczęłyście?

Gość frrwefervgr
Bo lubie sie zmieniac;) Pierwszy razm szmponetka na wakacje umalowala jak mialam 14 lat a farna chyba kolo 16 pasemka

Gość vxcvcvcxcxvcvx
Na ulicach widzę wiele dziewczyn ze sztucznymi kolorami, odrostami i zniszczonymi włosami i dziwię się, po co to robic

ja farbowalam od wczesnego wieku i bardzo żaluje! na poczatku fajnie wiecie zmiany kolorkow i wogole. z mama dobre stosunki i mama sie zgadzala lecz tyeraz wolałabym żeby wczesniej mi nie pozwalała. Oczywiście nie obwiniam o to mojej mamy. Ale wiem że jak bede miec córkę to nie pozwole malowac do 18 lat.

Gość frrwefervgr
nie pozwolisz jej hehe smieszne:) to troche napewno poslucha;) zwlaszcza ze jeszcze jej nie masz wiec za 20 kilka lat napewno bedzie jeszcze gorzej z dzieciakami:) Tak czy siak nie widze w tym nic zlego ja swojego koloru nie lubie mysi jednakowy ma cala polska ciemny blad jasny braz;) kobieta zmienna jest wiec dlaczego byc nudna szraa mysza cale zycie?:)

ja malowałam wloy przez 5 lat. a przez 3 lata bardzo czesto i naprawde żałuje bardzo. jak patrze na swoje zdjecia zanim zaczelam malować włosy. Miałam długie gęste włosy a teraz szkoda gadac sa zniszczone cieniutkie i caly czas wypadaja.

Gość frrwefervgr
ja maluje kilka lat na naprawde rozne kolory i moje wlosy sa w niezlym stanie nadal ale dbam o nie bardzo i zawsze czekam przed kolejnym malowaniem zwlaszcza jesli robie jasny kolor. Choc ostatnio mam raczej ciemne wlosy od niedawna mam ombre:) wiec koncowki sa nieco wysuszone ale zawsze mozna je sciac za jakis czas jak sie znudza