Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurwiona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaraz mnie trafi szlag!!!!!!!!! CZY MAM RACJE???????

Polecane posty

Jestem z chłopakiem ponad pół roku. Aktualnie przebywamy w Holandii ponieważ chcieliśmy sobie trochę zarobić. Jesteśmy tu już od miesiąca. Oprócz nas na mieszkaniu są jeszcze 3 dziewczyny (w tym jego siostra i ja) oraz 6 chłopaków (w tym mój chłopak). Mój chłopak to leń patentowany!!! Nic nie robi bo mu się nie chce. Potrafi gotować i potrafi za siebie sprzątać ale mu się nie chce. Ja nie mam zamiaru mu służyć. Gotować czy robić porządki. Tak samo pracujemy i tak samo jestem zmęczona jak on. Jego siostra np. dzisiaj robiła pierogi a ten tylko czeka na gotowe nawet nie zaproponował obrania ziemniaczków. Nic, zero jakiejkolwiek pomocy. bo jemu się nie chce. Jego siostra to taka "wiejska dziewczyna trochę" nie obrazając nikogo oczywiście. Ale zawsze wszystko za bratem robi, posprząta i ugotuje. Nawet w jego pokoju sprzątała (oni mieszkają z ojcem bo rodzice się rozwiedli i on wybrał mieszkanie u taty z siostrą) Normalnie mnie nosi jak to widzę. Ja inaczej zostałam wychowana. Nie wiem... ale bycie taką służką dla faceta nigdy mnie nie kręciło ale widzę, że jemu by to pasowało. Co o tym myślicie?

Gość Gdzie pracujesz?
Gdzie pracujesz? W fabryce? Czy jest ciężko? Dobrze zarabiasz?

Gość szzz
a ustaliliście dyżury w kuchni czy przy sprzątaniu? to by wiele ułatwiło bo miałby swoj dzień gdzie on musi zająć sie domem/gotowaniem i jeśli tego nie zrobi to nie tylko ty bedziesz wkurwiona ale i współlokatorzy. Moze to go nauczy...

Gość powiemtak
masz racje

Gość rybkaaaaaaaaaaa
jejeje ble ble ble

Nie mamy żadnego podziału. Wracamy z pracy każdy idzie się wykąpać (to zalezy kto sobie zajmie i w ogóle) każdy sobie sam gotuje. On też czasami ale widzę, że coraz częściej wysługuje się siostrą. Ona mu zgotuje, ona za nim pozmywa. Mówiłam mu ze może on by się tak czasami zrewanżował ale odpowiada że jemu się nie chce. Ta jego siostra tak jak pisałam... taka służka trochę. Widać że nastawiona w przyszłości na rodzenie dzieci i usługiwanie meżowi. Mnie to irytuje bo on ręce ma i też potrafi tylko skoro ma gotowe to po co się starać.

Gość PO NIM SPRZATA
PO NIM POZMYWA a nie ZA NIM na litosc boska ogarnij sie wiejska dziewucho

Gość no to ten..................
ZA NIM to też poprawna forma kretynko!!!! Co do autorki: Twój facet to ewidentny leń. I masz rację że jesteś zła.

Zamknij pape głupia peezdo. Polonistka za dwa grosze, a mentalność dziada.

Jak już udajesz taką douczoną to zauważ że no to wyraz potoczny. Z resztą nie ma co gadać z ludźmi twojego pokroju. Wypizgaj stąd w podskokach bo w niczym nie pomagasz, a tylko temat rozwalasz.