Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryryryr

moja kobieta..Czy zerwac z nią?

Polecane posty

Gość tryryryr

nie wiem dlaczego moderator usunął mi topic!!!:O Mam kobiete jestesmy razem rok.I ona nie chciala dzis u mnie zostac...ran mielismy jechac nad wode...A nie zostala bo jutro ma jazde w terenie(konną)z jakims wiejskim gospodarzem...Od 9 dwie godziny jazdy po polach i lasach.I stwierdzila ze odemne to ona ma za daleko na konie...:O ipojechacla do siebie:O

Gość LittleMe
I z tego powodu chcesz zerwać? Dziecko chyba nie dorosłeś do związku

Gość zastanawiajaca się.
to nie powod zeby zrywac

Gość tryryryr
to chyba znaczy ze jej nie zalezy:OTo kolejny weekend w ktory wybiera gospodarza i konie....

Gość LittleMe
To już Twój problem, bo nie akceptujesz jej pasji i nie rozumiesz, że coś może być dla niej ważne. Dlaczego nie zaproponowałeś, że pojedziesz z nią? Może Tobie też spodobałoby się.

Gość tryryryr
jak z nia pojade w teren dwugodzinny jak ja w zyciu na koniu nie siedziem :OI jakos mnie do tego nie ciagnie:O

Gość nie masz swojego życia?
jesteś nudnym rzepem, nie dziwię się, że ona woli spędzać weekendy bez ciebie :O

Gość LittleMe
To może ona pouczy Cię. Nawet jeśli nie spodoba Ci się, to zawsze spędzicie więcej czasu razem. No i będzie mogła zostać na noc, bo przecież pojedziecie następnego dnia razem. A Ty będziesz mógł zobaczyć co ona robi, zazdrość Ci minie.

Gość OLEJ ZDZIRĘ
🖐️

Nie jesteś pępkiem, tfu, ogierem świata żebyś był non stop w centrum. Ona chce być tam i już. A że dla niej to ważne, to dobry argument, żeby sprawdzić co to i jak jej z tym jest. Przynajmniej zyskałbyś w jej oczach.. no chyba, że panikujesz, i do końca życia pozostaniesz ze wspomnieniem, że jedyny koń którego byłeś w stanie siodłać nie miał więcej niż kilka cm ;)

Gość nie masz swojego życia?
po wypowiedzi biedranek - pozamiatane :D :D :D

Witaj nawet nie wiesz jaka wspaniala kobieta jest Twoja dziewczyna.Twoja dziewczyna jest poprostu soba.Nie odklada swoich spraw bo sa dla niej wazne tak jak dla Ciebie mecz.Ale jestes smieszny i niedojrzaly A gdyby zrezygnowala ze swoich zajec pewnie po jakims czasie bys nia pomiatal Pokazuje Tobie ze pomimo ze jestes to nie ma zamiaru zmieniac swojego zycia i nie zrezygnowac ze spraw ktore sa dla niej bardzo waznie uszanuj swoja dziewczyne za to kim jest Ma kobieta piekny charakter silny i dba o siebie.Jesli chcesz z nia byc to uszanuj jej zainteresowania i wazne sprawy dla niej i przeciez mozesz zaproponowac ze chetnie jej dotrzymasz towarzystwa no ale piszesz ze to glupie co robi.Mysle ze masz zle w glowie bo ta dziewczyna to nie Twoj poziom lepiej odedz dla jej dobra.Powodzenia

Witaj nawet nie wiesz jaka wspaniala kobieta jest Twoja dziewczyna.Twoja dziewczyna jest poprostu soba.Nie odklada swoich spraw bo sa dla niej wazne tak jak dla Ciebie mecz.Ale jestes smieszny i niedojrzaly A gdyby zrezygnowala ze swoich zajec pewnie po jakims czasie bys nia pomiatal Pokazuje Tobie ze pomimo ze jestes to nie ma zamiaru zmieniac swojego zycia i nie zrezygnowac ze spraw ktore sa dla niej bardzo waznie uszanuj swoja dziewczyne za to kim jest Ma kobieta piekny charakter silny i dba o siebie.Jesli chcesz z nia byc to uszanuj jej zainteresowania i wazne sprawy dla niej i przeciez mozesz zaproponowac ze chetnie jej dotrzymasz towarzystwa no ale piszesz ze to glupie co robi.Mysle ze masz zle w glowie bo ta dziewczyna to nie Twoj poziom lepiej odedz dla jej dobra.Powodzenia