Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

poznalem piekna kobiete i dzisiaj dostalem kosza .co o tym myslicie

Polecane posty

wczoraj poznalem w klubie kobiete miala 33 lat lecz wygladala na max 25lat a 31 lat dostalem od niej numer powiedziala ze z checia sie umowi zapytalem kiedy a ona odpowiedziala ze dzisiaj troszke wypila alkocholu pod koniec zamowilem jej taxi zaplacilem za taryfe i pojechala do domu .dzisiaj zadzwonilem podziekowala mi za taryfe i ze woli sie jutro spotkac powiedzialem ze ok. A teraz pare minut dostalem esemesa o tresci Jestem bardzo mily ..Przepraszam ale nie moge sie z Toba spotkac.Nie wiem czy jej cos odpisac co byscie zrobili na moim miejscu .Moje przypuszczenia to ze sie jeszcze nie wyleczyla z jakiegos zwiazku lub cos ktos o mnie jej nagadal .Odpisac jej cos jesli tak to co

Gość 343433
wykożystała Cie na taryfe i tyle ...co za koles płaci za taxi nowo poznanej lasce no bez jaj

Gość inga745
Pewnie jest mężatką,chciała Cię naciągnąc,a teraz ma Cię gdzieś.

Gość inga745
No i jeszcze jedno,nic nie odpisuj,bo wyjdziesz na frajera.

Gość fiona545
Zapytaj czy jutro nie może czy w ogóle już nie chce? Jak nie będzie chciała w ogóle to daj sobie z nią spokój...🖐️

Gość pshfwhfasfgedgwrthermoze po pr
moze po prostu ma kogos????

Gość inga745
Gdyby chciała ,to jej sms ,by brzmiał -jutro nie mogę,ale....-

Gość mialam podobna sytuacje
napisalam facetowi ze jednak z nim sie nie spotkam a on mi litanie nawalił i desperacko pod koniec ze jednak gdybym zmienila zdanie to on jest bardzo chetny:D:D myslalam ze sie poszczam ze smiechu :P moze lepiej nie pisz nic

dokladnia gdyby chciala to by naopisala inny termin tylko sie zdziwilem bo z nia rozmawialem z nia i mowila ze sie spotka a teraz zmienila zdanie

Gość mialam podobna sytuacje
no właśnie gdyby chciała to by napisała a tak to pewnie ma kogoś, albo jej sie nie spodobałeś i tyle..

Gość fiona545
No to sprawa jasna...olała Cię.

Podzielam stanowisko revolvera. Lepiej niech nic nie pisze.

Gość Lolololo
Straciłeś szansę na zamoczenie. Głupia pizda, powinna Ci dać chociaż za tą taryfę.

Gość blon d yn ka
Ja sama mam 33 lata ,uwielbiam młodszych ,a nawet mam na stałe takiego faceta:) Jak Ci sie spodobała to popisz do niej trochę:)

Gość bezzębny prorok
o jezuuu przejmuj sie jakas starą dupą kur,,, takie ksiezniczni to mnie najbardziej wkurzają,, jak nie chce to niech spada na drzewo a ty sie nie zachowuj jak "kundel który leci jak do burej suki " napisz jej ze w sumie dobrze sie zkłada bo ty tez juz nie masz ochote sie z nią spotkać i tyle. Wez chłopie wyluzuj miej jakaś godnnośc i honor jak sie bedziesz tak szmacił to kazda bedzie ci dawał kosza i maiją cie w dupe, narazie

a teraz mi napisała esa o tresci Hej .gdybys chcial sie jeszcze spotkac ,to ja bym chciala .tylko jutro nie moge .Moze w srode ? pozdrawiam dobrej nocy . to mnie zaskoczyla .odpisac jej cos ?

Gość napisz jej
że jutro nie masz czasu i żeby nie dawała swojego telefonu jakiemuś dziecku do zabawy. Odezwij sie do niej w środę tylko "hej co słychać" trzymaj fason kobiety nie lubią takich proszących się