Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askawespalka

slub przyjaciolki z dziecinstwa ...

Polecane posty

Gość askawespalka

Witam! Kilka dni temu dowiedzialam sie ze moja przyjaciolka z dziecinstwa wychodzi za maz. Niestety zaproszenia nie dostalam. Czuje sie okropnie, wrecz chce mi sie plakac ! Bylysmy przyjaciokami od maluchów w przedszolu do szkoly sredniej . Pozniej przeszlysmy na stope kolezenska by znowu zaczac sie kumplowac po szkole sredniej. Pozniej moja przyjaciolka wyjechala za granice i kontakt sie znowu urwal. Po jakims czasie zaprosila mnie do siebie. Bylam u niej 2 tygodnie, nie moglam znalezc pracy to postanowilam wrocic z UK do Polski. I odtad cisza 2 lata sie nie odzywa i daje mi do zrozumienia ze ma mnie w dupie ... No i teraz pytanie. Powinnam isc na slub ? Tak bardzo bym chciala, ale znajomi i mama mi odradzają. Mowia ze skoro nie odpowiadala na moje e-maile, listy itp. powinnam ja olac i sie nie ponizac :( Co Wy o tym myslicie?

domyslam ze musi Ci byc przykro ... chyba nie wypada zebys pojawila sie na jej slubie , szkoda , ze wolala zapomniec o swojej przyjaciolce.

Gość wiesz na slub moze przyjsc
kazdy ;) w twoim przypadku jednak bym sobie darowala. daja ci przeciez do zrozumienia, ze juz jej nie obchodzisz.

Gość nie idz ona ma cie
w dupie, ty miej ja :)

Gość askawespalka
Dziekuje za opinie. W takim razie nie ide. Bedzie ciezko, ale coz musze sie szanowac.

Gość ciapelek
Wogóle nawet o niej nie myśl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo nie warto!!!!!!!