Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaa93

spóźniający się @ i testy ciążowe

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaa93

a mi okres spóżnia się pare dni, okres powinnam dostać 5 6 lipca, zrobiłam już 3 testy(jeden 8, drugi 11, ostatni 13) przy czym dwa ostatnie były robione z porannego moczu. Ile wynosi HCG po terminie spodziewanej miesiaczki?? Czy te 3 testy mogły kłamać i moge być w ciąży?? Strasznie obawiałam się ciąży, choć tak naprawde nie miałam dlaczego(preejakulat przez moją bielizne i rajstopy) te obawy opóżniają tak okres?? dodam jeszcze, że sluz mam przezroczysty, rzadki, wodnisty w małych ilościach a tak to brak sluzu.... Temperatura w pochwie od 3 dni 36,7, a dziś ale koło godziny 16 37,2

Gość sd73mced20d53
masz 17lat, nie za wczesnie na wspolzycie?!??!

Gość onaaaaaaaaaa93
18 jeśli o to pytasz. pozatym nie współżycie lecz pieszczoty. Jeżeli nie pasuje Ci mój temat poprostu na niego nie odpowiadaj.

Gość sd73mced20d53
skoro nie wspolzyjesz to skad mialabys byc w ciazy? jestes wiatropylna? do nauki dzieciaki, a nie do seksu! ten swiat schodzi na psy!

Gość onaaaaaaaaaa93
dowiedziałam się, że pieszczoty również nie są bezpieczne. Czy moge uzyskać odpowiedz od kogoś kompetentnego??

Gość sd73mced20d53
droga dziewczynko: warto poznac swoje cialo, caly cykl menstruacyjny i jego fazy nim przystapi sie do "zabaw", ale to wymaga dojrzalosci, ktorej ewidentnie Ci brak. W preejakulacie jest jedynie sladowa ilosc plemnikow zdolnych do zaplodnienia, a poniewaz u Was nie doszlo do stosunku to NIE MASZ ZADNYCH SZANS NA BYCIE W CIAZY. Wystarczy?

Gość onaaaaaaaaaa93
tak. widzisz w teorii to i ja to wiem, ale jeżeli chodzi o mnie to już nie jest takie proste...

Gość sd73mced20d53
nie mialas w szkole przysposobienia do zycia w rodzinie? nie czytalas bravo? rodzice nie ucza juz takich rzeczy? dziciaki dzis maja zerowa wiedze o ciele i plodnosci, a nozki zawsze z checia przed kazdym rozloza. wstyd!

Witam, pamiętaj na przyszłość masz 72 godziny aby udać się do lekarza ginekologa.Teraz mogę Tobie doradzić , abyś zalogowała się na www.wpadka.pl.Tam otrzymasz różne informacje , oraz możesz zadać bezpośrednio pytanie lekarzowi ginekologowi.