Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idący na randke

Jaki kwiatek dla kobiety 25 lat na randke ?

Polecane posty

Gość Idący na randke

Siemka, jest taka kwestia że ide na randke, to bedzie 6 randka z kolei, wczesniej nie dawałem zadnych kwiatów ale widze ze laska jest sensowna i chciałbym dać jej coś tym razem. Wcześniej jeszcze było tak że troche sie na mnie wkurzyła ale jakoś rozeszło sie po kościach ;) I sie zastanawiam jakiego kwiatka jej kupić, co proponujecie? :)

Gość bezpannyniedaradyzyc
roze

Gość Idący na randke
ale jakie róże? jedną czy więcej? jaki kolor? wydaje mi sie poza tym, że więcej niz jedna niewielka róża to będzie nieporęczne rozwiązanie, szczególnie ze do pubu idziemy

Gość to zalezy od........,
...tego, jaka jest wasza relacja i co to za kobieta. Klasycznie najlepiej roze, wystarczy jedna, ale jesli kobieta nie jest tradycjonalistka, to urzeknie ja nawet jedna stokrotka z trawnika zerwana. Moj facet podarowal mi na pierwszej randce galaz z baziami i to byl najpiekniejszy kwiatowy podarunek jaki w zyciu dostalam :)........

Gość Idący na randke
Relacja jest taka że tym razem zamierzam polecieć z nią w śline :D a kobieta jest inteligentna i lubi sex

Gość takasiakaiowaka
Bukiet, co do kwiatków - zapytaj ją o ulubiony gatunek i kolor

Gość iwonka998
ładny duży słonecznik

Tylko nie roze, roze sa przereklamowane i nie kazda je lubi :) Goździk biały - mam szczere zamiary Lilia - uwerz w moją miłość Lwie paszcze - zwróć na mnie uwagę Margerytka - jesteś najpiękniejsza Piwonia - otaczam Cię opieką, rozchmurz się. nie bądź taka nieśmiała Rumianek - jestem Ci szczerze oddany Stokrotka - doskonale Cię rozumiem Storczyk - zmysłowość Tulipan - dobrze mi z Tobą

Gość Idący na randke
jaki kolor tej róży?

tak ci powiem: daj se spokoj. Szkoda zachodu. Skoro nie wiesz jak lasce zrobic przyjemnosc to znaczy ze nic z tego nie bedzie. Gdyby byla miedzy wami chemia, to nie potrzebowalbys pytac innych o to, jak jej zaimponowac. Nic z tego nie bedzie. Ale skoro juz jestescie ustawieni, to kup cokolwiek, byle najtansze. I tak nie pociagniecie dalej, wiec nie ma sensu inwestowac......

Gość kotka74-81
jak kupisz róże to jesteś spalony na maxa....... frezje ...

Gość Idący na randke
do to zalezy od........, lasce już zaimponowałem skoro umówiła sie ze mną na 6 randke z kolei a zielsko ma być tylko drobnym dodatkiem, wisienką na torcie czaisz? i nie wyjeżdżaj z takimi poradami bo wychodzisz na nawiedzoną, co ja jej w głowie kurrwa siedze że mam wiedzieć jakie kwiaty lubi? pytam jaki kwiat jest najodpowiedniejszy w tym danym przypadku sie nie znam na tych jeebanych badylach, dla mnie to taka sama głupota jak i taniec.

Gość jak 6. randka to
proponuję bukiet 20-30 róż i zamiast bileciku paczka durexów inaczej pomysli, żeś gej albo ci nie staje

no toz ci pisze, jesli laska jest prosta, to kupujesz roze. Jesli jest romatyczka, to kup bukiet frezji, a jesli jest normalna, to zerwij cokolwiek z trawnika a ona i tak padnie, albo nic nie kupuj, bo wiesz, sa tez kobiety, ktore cie wysmieja za przynoszenie jakichkolwiek kwiatkow na randke.....

Gość Idący na randke
jaki kolor tej róży ?

...i wlasnie o to mi chodzilo, to ty powinienes znac ja na tyle zeby wiedziec co lubi. A skoro nie masz pewnosci, to zawsze ryzykujesz ze zrobisz z siebie pajaca, albo przynoszac jej niewlasciwe kwiatki, albo przynoszac kwiatki wogole.......

Gość Idący na randke
na 100% lubi kwiaty dobra kupie jej niewielką 30-40 cm czerwoną różę bo zauwazyłem ze lubi czerwień :) tylko jeszcze pytanie kolejne - w folii czy bez? :D

Gość kup jej roze biala
jesli jej nie kochasz,bo czerwona oznacza milosc:P

nie w folii.....

Gość kup jej roze biala
jasne,ze bez folii

Gość Idący na randke
Róża biała - jesteś warta kochania, obiecuję Ci wierność faktycznie wg znaczenia lepiej pasuje, to kupie białą :)

Gość kup jej roze biala
noo,taka najbezpieczniejsza :D po co sie od razu wyrywac z miloscia:classic_cool:

Gość kup jej roze biala
ale skoro sie chce z nia spotykac to znaczy,ze jest zauroczony:P A zakochac sie od pierwszego wejrzenia tez mozna:P

Wręczy jej ten kwiat czy bukiet i będzie ona tak z nim popierdalała w dłoni przez całą randkę - o tym już - "romantyk" - nie pomyślał :D

Gość proekozielona
jestes strasznie prostacki, az dziwie sie ze ta panna z Toba do 6 randki wytrzymala, a moze jest na podobnym poziomie cyt. ponizej, porazka, asce już zaimponowałem skoro umówiła sie ze mną na 6 randke z kolei a zielsko ma być tylko drobnym dodatkiem, wisienką na torcie czaisz? i nie wyjeżdżaj z takimi poradami bo wychodzisz na nawiedzoną, co ja jej w głowie kurrwa siedze że mam wiedzieć jakie kwiaty lubi? pytam jaki kwiat jest najodpowiedniejszy w tym danym przypadku sie nie znam na tych jeebanych badylach, dla mnie to taka sama głupota jak i taniec.

Gość Idący na randke
tak, jestem prostacki, ale wy kobiety podświadomie to uwielbiacie :)