Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez życiowej pasjii

Czuję się za stara na cokolwiek

Polecane posty

Gość bez życiowej pasjii

Mam prawie 27 lat i moje życie jest strasznie nudne i monotonne. Chciałabym znaleźc jakąs pasję, coś co mogłabym robic regularnie i sprawiałoby mi to radosc. Ale czuję że jestem za stara na zaczynanie czegoś :(:( Co prawda wyglądam dosc młodo ale i tak czuje się staro :( Wszędzie otaczja mnie jakies nastolatki, jak mam się nie zniechęcac? :(

Gość bvbvc
twoj czas juz minał

Gość bez życiowej pasjii
Niech mnie ktoś pocieszy

Gość xk;asck
jestem od ciebie rok starsza za 2 mies stuknie mi 28, mam podbnie do ciebie tylko że nie uważam ze jestem za stara na zaczynanie czegoś, bo na to nigdy nie jest za późno Po porstu nie mam możliwości finansowych, od kilku miesięcy nie pracuję, oszczędności mi się konczą. Nigdzie nie wychodzę bo na to potrzeba kasy. Próbowałam wychodzić na spacery czy biegać, ale to nie to samo, jak się nie ma kasy to szybko się nudzi wszystko. Ze znajomymi utrzymuję kontakt ale raczej tel, albo mailowy a i tak to jest na wykonczeniu. Przecież jak nie będę z nimi wychodzić to starcę orientację co sie u nich dzieje i nie będzie już to samo...

Gość xk;asck
w sumie nie wiem czy cię to pocieszy ale nie jesteś sama w takiej sytuacji. Wiele jest takich osób ale nikt o tym głośno nie mówi raczej

Ja mam prawie 33 lata i rok temu zaczęłam jeździć konno :) Nie jest nigdy za późno na rozwijanie swoich pasji. :)

Ja mam prawie 33 lata i rok temu zaczęłam jeździć konno :) Nie jest nigdy za późno na rozwijanie swoich pasji. :)

Gość Wooly
Dziewczyny, jestescie takie mlode, a mam wrazenie, ze to pisze moja babcia. Przeciez wy jestescie w najlepszym wieku, zeby zyc, spelniac sie i realizowac :). Zycie zaczyna sie po 30! A wy nawet jeszcze tyle nie macie.