Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna Donna

Problem mężczyzny z higieną osobistą

Polecane posty

Gość Czarna Donna

Witam wszystkich i proszę o postawienie się w mojej sytuacji. Mam problem. Mianowicie chodzi o to, że mój chłopak o siebie nie dba. Ma 23 lata. Zaczyna mnie wku... denerwować, że nie dba o higienę osobistą. Nie myje zębów i twarzy po przebudzeniu, potrafi ubrać się tylko gdy wstaje z łóżka, łazienkę omijając szerokim łukiem. Rozmawiałam z nim na ten temat ale po setnej rozmowie stwierdziłam, że trzeba ostrzej i nazwałam go "fleją". Powiedzcie sami... Taka jest prawda. Przestałam mieć ochotę na seks z nim kiedy na niego patrzę. Najbardziej wstyd mi jest gdy się uśmiecha, bo ma zniszczoną ( ubytek w zębie z powodu przewlekłej próchnicy, na zębie powstają plamy, są one bardzo widoczne ) jedynkę. Obiecał mi, że pójdzie do dentysty ale na tym się skończyło. Mam dość jego niechlujstwa. Jak sprawić by WKOŃCU o siebie zadbał i nie było mi za niego wstyd? Proszę pomóżcie!

Gość jestescie siebie warci
szmatko

Gość ja mam taki sam problem
Zeby myje 2razy w roku!nie sciemniam!o dziwo ma je zdrowe. Tylko ten okropny kamien!dlatego zaplanowalam,ze wezme go ze soba do dentysty w tym tyg. Do fryzjera chodzi jak juz go wyrzuce,srednio co 3m-ce. Kapie sie jak spodziewa sie seksu. Rano twarz i rece przemyje,wieczorem tez-ale to dlatego,ze ma fizyczna prace. Jak sie spoci,mowie mu,ze smierdzi,wymagam kapieli przed seksem,kaze zmieniac skarpetki ale z zapachem z ust nie mam smialosci walczyc. Az nie chce mi sie z nim calowac!nie wiem co dalej bedzie. Dzinsow do prania nie wrzuci,bo po co. Jak go poznalam nosil 3koszulki i 1spodnie!gdybym nie kupowala mu ciuchow,do teraz by mial te 3koszulki!nie wiem juz co mam zrobic...

Bo jest prawdziwy mężczyzna nie jakiś tam laluś, bo spódnicy nie założy i szczoteczki do zębów do ręki nie weźmie:-(. A tak poważnie, takie jest ego polskiego faceta, no nie musi o siebie dbać, bo on jest facet.

Myślę, że powinnaś mu powiedzieć o tym, że nie tylko Ty widzisz to jak on wygląda i nie dba o siebie. Jeżeli on sam nie będzie chciał nic z tym zrobić, to się nie zmieni :D A to, że Ty mu kupujesz różne rzeczy nie zmieni niczego :D Czy on nie widzi, nie czuje tego co się z nim dzieje ???

Gość cbadef
on już taki jest i raczej trudno będzie ci go zmienić, może ma inne zalety i dlatego go kochasz ?

Powiedz mu, że ma nieprzyjemny zapach z ust i nie będziesz się z nim kochać dopóki tego nie zmieni. Może to podziała.

Gość nic dodać
Podziała tylko na chwilę...:( Niechluj niechlujem zostanie... Uuuucieeekaj, póki możesz!