Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze....

Podajcie mi jakieś uniwersalne teksty .. będę wdzięczna

Polecane posty

Gość prosze....

idę do nowej szkoły a zważywszy na to że jestem cicha i nie mam w zwyczaju nikogo obrażać,jestem poniżana.Nie chcę żeby tak było w nowej szkole... Tylko że przez ten czas nie zdobyłam"doświadczenia"dlatego proszę o pomoc.Jakieś uniwersalne teksty na każdą okazję.Bede wam wdzięczna za wszystko,co mi ułatwi życie tam :) pozdrawiam

Gość jack ill
cześć, proszę, dziękuję...

Gość Eweeeeeeelinna
Mozesz np. cklopakom mowic ze masz okoche na ich kindybaly i ze zawodowo turlasz dropsy. Dziewczynom mozesz- jako poczatek pieknej przyjazni- zaproponowac patelenke/

Gość prosze....
jack ill hehe to akurat znam :D ale np. gdy ktoś do mnie sie o cos przyczepi? bedzie wysmiewal itd?

"Tekst" zależy od sytuacji, zazwyczaj najbardziej zbija z tropu brak reakcji i używanie rozbudowanego, książkowego języka.

Gość prosze....
no właśnie o to chodzi, ale nie chce wyjść na idiotkę, od początku muszę udawać twardą ale to ciezkie.. :( zasob slownictwa ponoc mam bogaty ale boje sie ze to ktos inny mnie zbije z tropu i dopiero po fakcie sobie uswiadomie,co moglam powiedziec...wiec wolalabym miec cos w rezerwie zeby powiedziec na goraco,tylko co... co na was dziala?tzn jak ktos do was mowi.. albo wy do kogos. >:)

Gość miszczu ciętej riposty
podaj przykład to pomogę :D

Gość jack ill
jak ktoś wyżej napisał: brak reakcji, pokaż obojętność, wykaż się dojrzałością

Gość miszczu ciętej riposty
idzie do nowej szkoły to nic nie stoi na przeszkodzie żeby była tam lubiana, podziwiana więc po co się spinać i z góry zakładać, że będzie ofiarą ? :D

Gość dsdsdsgtrt
ja mam pare niezawdodnych tekstów: nie widziałes mojej przyczepki od meleksa? Zajechałam tu, żeby zatankować, a jak wróciłam leżał tylko wąż od paliwa. hejka wszystkim, zderzam dzisiaj pszenżyto w pralni moim zderzaczem, może zderzyć wam ze dwa wory?

Gość 20latkkka z dobra rada
np takie: - wyjmij słome spod butów zanim zaczniesz ze mna rozmawiac albo załóż błotnik bo kapie - widac ze cie ojciec miękkim hujem robił - jak patrze na twoja niewyjściową twarz to jestem za aborcją - idz i sie wysraj bo widze ze ci kloc na mózg uderza

Gość prosze....
czasami po prostu nie da się nie reagować, a jak powiem coś w stylu odczep się to od razu będę wg nich tą najgorszą,i beda sobie pozwalać a ja nie umiem sie bronic. 20latkkka z dobra rada wielkie dzięki :)