Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrotce spelniona,,,.

I-wsze spotkanie, gdzie, o której???

Polecane posty

Za tydzien mam miec I-wsze spotkanie z chłopakiem poznanym przez neta ma do mnie ok 100 km mysle, zeby spotkac sie w nim w kawiarnii na kawe ok 15.00 dobre miejsce i pora? mam byc pierwsza i czekac na niego czy raczej on na mnie powinien czekac?

Gość ja chce cie poznac
skoro az 100km to spotkajcie sie w miejscu gdzie bedzie parkowal albo na dworcu

tez tak myslalam, ale nie lepiej odrazu w konkretnej kawiarni dac mu namiar _ ulice i nr? czy lepiej czekac na lawce na dworcu i razem podjechac na parking i pojsc do kawiarni faceci najbardziej zalezy i na Wasyzm zdaniu wiec plis

Gość ja chce cie poznac
na dworcu... bedzie dobry moment na oswojenie sie z obcym, badz co badz, czlowiekiem... pojdziecie obok siebie, ale nie bedziecie narazeni na ciagky kontakt wzrokowy... dobre na przelamanie pierwszych lodow.

Gość ughmmm
w pokoju hotelowym xD hahea

ughmmm >>> takie swoje zdanie adresujesz po niewlasciwy adres ja pytam naprawde serio mamy po 29 lat ale chce dla niego jak najlepiej jak dla rodoznego brata :) powaznie

a nie bedzie wiocha jak bede na niego czekac na lawce wsrod przyjezdzajacych i odjezdzajacych na dworcu?

Gość ughmmm
hehahea a jak nie przyjedzie?

Gość tak sobie napisze
ale chce dla niego jak najlepiej jak dla rodoznego brata jak dla brata? no pięknie... ciekawe czy gość sobie zdaje sprawę że go traktujesz jak brata :P Myślę że najlepiej się spotkać na dworcu i wtedy spacerkiem gdzieś do jakiejś kawiarni czy coś.

jak nie przyjedzie.. to jego stata :P nie no nie tylko jak brata jak najbardziej cos wiecej ale po wczesniejszych niemilych doswiadczeniach wole podchodzic do nowo poznanych osob z jak najwiekszym dystansem

Gość tak sobie napisze
a czemu ma być obciach? Większy obciach będzie jak się spotkacie bezpośrednio w kawiarni i będzie mega drętwo ;) A tak to będzie czas aby w trakcie spacerku nawiązać luźny kontakt, tak mi się wydaje.

i jak zwykle tutaj od jakiegos czasu s a glupie wypowiedzi ale za wszystkie normalne, dla mnie bardzo cenne dziekuje

Mozecie się spotkać na dworcu. Wtedy lepiej by było gdybyś na niego czekała. Potem możecie pójść na kawę, sok do kawiarni.Najlepiej tam, gdzie sa tez inni ludzie.

na pewno bedziemy rozmawiac w miejscu publicznym ale chodzi konkretnie gdzie mam mu napisac tzn miejsce i godzine

Gość tak sobie napisze
moim zdaniem możesz mu napisać żeby Ci powiedział o której będzie to poczekasz na niego na dworcu a potem zdecydujecie co dalej. Godzina 15-16 spokojnie może być :) I oczywiście pierwsze spotkanie - obowiązkowo miejsce publiczne, przezorny zawsze ubezpieczony ;)

Godzina zależy od tego, o której przyjedzie ten mężczyzna. Powinnaś na niego czekać, bo on może nie znać miasta. A potem zdecydujecie gdzie iść. Oczywiście miejsce publiczne. :)

Gość dfhsdgnb
PUSCCIE MI SYGNAŁA - ZGUBIŁEM TELEFON : 696 825 793 NIE CHODZI MI O WASZE NUMERY, BO I TAK NIE WIEM DO KOGO NALEŻĄ

bo wiecie wstepnie od jakiegos juz czasu mamy sie umowic na kawe (wiec oczywiscie w publicznym miejscu) a teraz on mi napisal zebym mu napisala jakies znane miejsce w moim poblizu czy cos tam... i w sumie waham sie miedzy malym dworcem kiedy po mnie podjedzie pod lawke ;) a adresem konkretnej kawiarnii chce zeby to spotkanie bylo dla niego jak najmniej stresujace bo nie zna moich terenow ;)

Większy obciach będzie jak się spotkacie bezpośrednio w kawiarni i będzie mega drętwo bzdura;)

Gość siostraMierzwa
29 lat na karku, a problemy godne 15latki :D

widać autorka boi się, że niewłaściwą organizacją randki spłoszy absztyfikanta... wyluzuj, jeśli mu zależy to znajdzie adres kawiarni bez problemu, nie jesteście dziećmi :D

wiec wg Was obojetnie jakie miejsce na pierwsze spotkanie i objetne jets kto na kogo bedzie czekal.. ?

setunia >>> akurat ma prawko i samochod, a kto powiedzial, ze nie ma i ma przyjechac publicznym srodkiem transportu? :)

up..

no wlasnie i widzisz juz wydaje Ci sie to dziwne, ze chce czekac przy takim malym dworcu gdzie jest niedaleko parking na jakie auto :)

a teraz to mysle, ze wytlumacze mu gdzie jest parking na przeciw kawiarni i tam sie zobacyzmy ale wieice jak to jest z parkingami w dzisiejszych czasach nie zawsze jest na nim miejsce do zaparkowania ;)

nie wydaje mi się to dziwne ylko skojarzyłam z tym , ż na nieo będziesz czekała bo on czymś tam przyjedzi rozumiem , że to może być takie miejsce strategiczne powodzenia:)