Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolaaaaaa97654

Zła Matka - Cudowny związek.

Polecane posty

Gość Jolaaaaaa97654

Nie mam się komu wyżalić jest mi tak źle... Razem z moim chlopakiem jestesmy od roku ja studiuje on studiuje ... chlopak dorabia jako kelner nie jest z bogatego domu , ledwo wiążą koniec z końcem.Moja matka ciągle psioczy na niego , Dzisiaj na urodziny dostalam od niego Torebke(Moze nie jest najpiękniejsza ale doceniam ze co kolwiek mi kupił,bo wiem ze z kasą ciężko u niego strasznie) Mojej matce nie pasuje bo Biedny ,BO SKĄPY !! (Jak pracuje i nie ma pieniedzy) ale nie patrzy na to ze sfinansował swojej 10letniej siostrze wakacje nad morzem bo nigdy nie była... rodzicą kupił dywan do domu bo ich nie było stać... Jest naprawdę cudownym chlopakiem ale mam dośc Obelg mojej mamy ze nie pasuje do mnie... Nigdy mu o tym nie mówiłam bo wiem że by mu było przykro ... A moze powinien wiedzieć co moja mama o nim sądzi ? ze wypomina mu nawet szklanke herbaty ? (Dzieci jej znajomych chodzą po kawiarniach ) i to ją boli :(

Gość Wie Lebny
Kasa rzadzi tym swiatem. Badz wyrozumiala dla rodzicielki swej.

Gość Jolaaaaaa97654
Ale jak można wypominać kawałek chleba czy Herbaty bo on( WPIERD*** u nas) Nigdzie cie nie zabiera , nie ma samochodu

Gość Jolaaaaaa97654
Serce mi pęka - wstyd mi za moją Matkę

Gość ughmmm
mi też wstyd za twoją matkę nie daj jej sie- jeszcze chłopak się dorobi