Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivia233333333333

chce mnieć dziecko dopiero ok 30 stki . jestem dziwna?

Polecane posty

Gość Olivia233333333333

bo chce korzystać z zycia, chce nie być uwiązana do nikogo ,a dziecko jednak ogranicza możliwości, chce mieć więcej kasy bo bd miała tylko dla siebie , chce się bawić ,uczyć , podróżować ,dalej atrakcyjnie wyglądać ,a po dziecko się często tyje itd Mam 23 lata i tak uznałam ,że gdzieś koło 30 stki chce urodzić , może troche po 30stce to za późno?

Gość to ile masz teraz lat???
za wczesnie i tak,ja kolo 40

Gość Olivia233333333333
i chyba nie chce też ślubu narazie bo jeszcze chyba do niego tak zupełnie nie dojrzałam .chce być w stałym związku ,ale nie takim,że planujemy slub itd poza tym lubie flirtować z paroma facetami naraz ,a to sie kłoci jestem niepowazna?

Gość Olivia233333333333
up

Gość to ile masz teraz lat???
jestes zakompleksiona i yebnieta,po co sie pytasz?To twoje zycie,rob co chcesz!

Gość aja przed 40
i jest git.

Gość Olivia233333333333
chciałabym też do 30 roku życia wziąć udział w gang bang party, spróbować seksu analnego oraz wprowadzić sobie bez lubrykantu kulki analne, marzyłam o tym od dawna. To chyba dobry pomysł na życie?

Gość Olivia233333333333
marny podszyw . mam nadzieje ,że nie bedzie dla mnie za późno bo kiedys bym chciała mieć dziecko .. ale teraz czuje ,ze to troche za wcześnie.znam dziewczyny co już mają dzieci w moim wieku ,ale raczej im nie zazdroszcze czy myslicie ,że powinnam się poświęcic i urodzic przed 30-stką bo potem będzie za późno??

Gość taka draka nijaka
Ja tez tak mialam. Wyszalalam sie jak malo kto. Ale teraz troszke zaluje ze nie urodzilam wczesniej.

Gość noootakkaaa
No bez przesady, że w wieku 30 lat jest już za późno, jak piszecie :D, nie ma zasady czasem 20 latki mają duże problemy żeby zajść, a te pod 40 od tak zachodzą, nie ma zasady :D

Gość ja chce kolo 40stki
teraz mam 27

Gość Navya
pewnie ,że nie za późno choć najłatwiej zajść w ciążę przed 25 . ale teraz wiele kobiet rodzi właśnie koło 30 lub 40 nawet . takie czasy poza tym chyba lepiej żebyś miała je z kimś z kim naprawdę chcesz no i żeby dziecko miało zapewniony byt itd